tiistai 31. tammikuuta 2017

Miss Joy MITÄ KUULUU MEIDÄN HILLALLE ?

Moikkamoi! ♥ Täällä blogissa ei olekkaan näkynyt vielä yhtään koirakuulumis postausta, vaikka tuo himpula on meillä ollut jo reilut kaksi kuukautta! Hui, kylläpäs se aika menee äkkiä! Tänään kuitenkin korjataan asia ja saatte kuulla vähän meidän Hillan kuulumisia piiitkästä aikaa :)
 
hilla2

Tälle karvapallollehan kertyi jo neljä kuukautta ikää tuossa tammikuun puolen välin jälkeen, eli se aika tosiaan on mennyt nopeasti. Tuntuu, että vastahan tämä napero kotiutui meille ja nyt se onkin jo ollut meillä pitkän aikaa ♥ Neiti alkaa myös muistuttamaan pikkuhiljaa ihan villakoiraa kun turkki on saanut lisää pituutta ja korkeuttakin ollaan kasvettu! Hilla on sopeutunut tänne uuteen kotiin ja kaupunkiin todella hyvin, oikeastaan alussakaan se ei ollut mitenkään kovin hämillään muutosta ja uudesta paikasta, onneksi :D Myös sisäsiisteys alkaa olemaan aika hyvin perillä meidän Hiltsulla, pissit onnistuu mukisematta ulos mutta muut tarpeet kaipaavat vielä harjoittelua, pikkuhiljaa! Mutta kukapa sitä haluaisi istua kakalla suuren yleisön edessa keskellä katua? Ei meidän Hilla ainakaan :D

hilla

Energiaa tuolla sintillä kummasti vaan riittää ja riittää! Meillä on ihan normaalia, että minun aamutossut, Hillan jokaikinen lelu sekä äipän ja iskän ( kyllä, me olemme äiti ja iskä Hillalle! ) reinot löytyvät keskeltä eteisen lattiaa, ja tämä toistuu miljoona kertaa päivässä, hah :D Lenkin jälkeen on myös hyvä heittää pienet hepulit ja juosta tätä mahdottoman suurta ( pientä ) kämppää ympäri, hah! 

Mulla on Hillalle pentukirja, johon on saanut rustailla pentuajan kuulumisia. Jep, pentukirja. Ihan niinkuin vauvoille, tämä koiramamma taitaa olla ihan höpsähtänyt :D Mutta anyway, tuo pentukirja on tällä hetkellä jossain hyvin hyvässä piilossa muuton jäljiltä, niin sen täyttö on hieman jäänyt. Mutta sain siitä idean, että keräilen muutamia perus pentu/koira kysymyksiä tuohon alle ja vastailen niihin!

hilla3

Lempinimet : Hiltsu, Hilppa, Hilba...mitähän näitä nyt on :D

Lempipuuha : Levitellä omat lelut pitkin asuntoa, varastaa äidin ja iskän sukat, leikkiä ruoalla...:D

Koiraystäväni : Kavereitakin meidän Hilla on jo saanut! Meidän perheen koira Timi on ehkä Hillan bestis, tosin Timin mielestä Hilla voisi painua sinne missä pippuri kasvaa, nimittäin eihän se vanhus jaksa tuollaista huliviliä koko aikaa :D Onneksi ystävä chihu Coco on vähän energisempi ja jaksaa riekkua meidän neidin kanssa! Ja niin, kävihän se Hilla myös koirien kerhossa eli Mustin ja Mirrin pentutreffeille tutustumassa toisiin koiriin :)

Miten käyttäydyn lenkillä? Lenkillä mennään aikalailla siksakkia kadun reunasta toiseen kadun reunaa :D Pikkuhiljaa on opeteltu vierellä kulkemista ja "rauhallisempaa" kävelytyyliä. Tietenkin pentua vielä kiinnostaa jokaikinen vastaantulija ja uusi asia lenkillä, joten pieni säntäily sallittakoon!

Millainen olen kylässä? Hilla rakastaa kyläilyä! Se tykkää muista ihmisistä ihan hirveästi, eikä ole ollenkaan säikky muita ihmisiä kohtaan. Kylässä se tutkii paikat ja käy kaikki ihmiset vuorotellen läpi. Plussaa myös on jos kyläily paikasta löytyy toinen karvaturri leikkikaveriksi!

Mitäs tykkäsitte postauksesta ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2knCYFe
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti