lauantai 21. tammikuuta 2017

Riikka K SNOWSTORM OFC

Viime viikolla kerroin, kuinka huono onni meillä on ollut Marin kanssa sään suhteen, kun ollaan lähdetty kuvaamaan. Muistin virkistykseksi, ensimmäisellä kerralla oli kymmeniä miinusasteita, toisella kerralla älytön tuuli ja hemmetin pimeää. Nyt kolmannella kerralla  K O K O  aamun paistoi aurinko, kunnes tuli aika ottaa kamera esiin. Taivas repesi pieneen lumisateeseen. Mutta onni onnettomuudessa, sehän sopi tähän kuin nenä päähän.

snowy
snowy-4

snowy-10
snowy-7
Neule Tiger of Sweden / Farkut Cubus / Kengät Vamos

snowy-8
snowy-3

Kuvat - Maj / editointi minä

Mun lempparineule ei ole täällä vielä kunnolla näkynytkään! Joulupukki sen toi - kuulemma ihan mun näköinen. Täytyy kyllä todeta, tällaiselle palelevalle tyypille tuo tuli kuin tilauksesta. Ja vaikka kuinka keväästä olen jo tällä viikolla haaveillut, eilinen lumisade palautti minut takaisin maanpinnalle. Toisaalta se ei haittaa, sillä neuleelle tulee siis käyttöä vielä pitkäksi aikaa! 

Toki välillä mieleeni hiipii ajatus siitä, että jos kevään tuloa Suomeen ei voi nopeuttaa, pitäisikö sitä itse mennä lähemmäksi aurinkoa? Just thinking just thinking...from R - Riikka K http://ift.tt/2jJwAI5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti