sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Deko 133 K ♥ P

Tänään on hyvä ajankohta postata joululahjoistamme sydämellisellä otsikoinnilla, sillä vietimme tällä viikolla kuukausipäiväämme. Ehkä muistatte, että juhlistamme edelleenkin tavalla tai toisella sitä hetkeä, kun meistä tuli pari. Ja jep, kuukausittain. Vajaaseen seitsemään vuoteen on mahtunut viettoja jos minkälaisia - tällä kertaa herkuttelimme ja pidimme pedissä leffaillan. Petilötköilyssä meillä on aina mukana jättityynyt; paitsi että ne ovat hyvät petauksen viimeistelyssä, toimivat ne loistavasti optimaalisen löhöilymoodin saavuttamisessa. Vuodenvaihteessa vaihdoin tyynyihin nämä ihanat Design Letters -tyynynpäälliset.

Isot tyynyt olemme hankkineet aikoinaan Jyskistä. Niiden koko on 60 x 80, mutta sisälmykset ovat jo laiskistuneet niin paljon, etteivät tyynyt pysy enää ryhdissä samankokoisilla tyynyliinoilla. Nukkumatyynyt nämä eivät ole, vaan puhtaasti petaamiseen ja selkänojiksi hankitut. Uusien tyynyliinojen koko on tarkoituksella 50 x 70 - lyhyemmät sentit tekevät sisätyynystä tiukemman ja muotoilevat sen pulskemmaksi paketiksi.

Loogisesti tyynynpäällisten kirjaimet ovat etunimiemme alkukirjaimet. Minä nukun yleensä ikkunan puolella ja mies lähempänä ulko-ovea, hän pääsee vahvempana nujertamaan murtovarkaan jos sellainen sattuisi meille keskellä yötä eksymään. ;)

Tänä viikonloppuna olen tietoisesti yrittänyt olla tekemättä mitään tuottavaa. Puuhastellut kotihommia, haahuillut, ulkoillut ja lukenut lehtiä. Tällaisia päiviä yritän ottaa jatkossa enemmän.

Raksa pysyy hiljaisena vielä ensi viikon ajan. Mökillä puhkuu lämpöpuhallin yötä päivää, jotta sisätäyttö on varmasti sula hommien jatkuessa. Aiemmin mainitsemiani kaikkia läpivientejä ei voitukaan laittaa kattopoikien käydessä, koska Iisalmesta ei yllättäen löytynytkään siihen saumaan oikeita osia. Pöh. No, nyt netistä tilatut osat odottavat pahvilaatikoissa seuraavaa asennushetkeä.

Mainiota sunnuntaita!




from Deko 133 http://ift.tt/2jSuDtR
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti