keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Miss Joy ASUNTOPOSTAUSTA

Heippa! ♥ Kyselin teiltä vähän asuntopostauksen perään, ja kerta moni teistä näytti vihreää valoa sille, niin täältä pesee! Kaikki tavarat on saatu järjesteltyä jo omille paikoilleen, lukuunottamatta meidän hilpetööri laatikkoa jolle ei tunnu löytyvän paikkaa millään :D Siis se kuuluisa lipaston ylälaatikko, johon on kertynyt tavaraa ja pikku esinettä matkan varrelta ja jotka ovat kuitenkin sellaisia joita ei voi heittää roskiin. Tuttua ? :D

home

Mutta hei, mennäänpäs meidän kämpän esittelyyn. Asutaan tällä hetkellä siis reilu kolmekymmentä neliöisessä yksiössä. Minä, mies ja koira. Neliöt siis kutistuivat aikalailla entisestä kämpästä, mutta yllättävän tilavalta tämä tuntuu! Jokainen vieras joka meille on tullut muuton jälkeen, on tokaissut ensimmäisenä, että "tämähän tuntuu paljon isommalta mitä kuvittelin!" eli tilaa siis on tarpeeksi, hah :D Siitä tämä kämppä on myös hyvä, että tämä on aika uusi eli kaikki on hyvinkin uutta ja siistiä :) Sijainti on myös todella iso plussa!

home3

home7

Meillä on tosiaan yhdistetysti olohuone, makuuhuone ja ruokatila :D Sängylle on alkovi, joten se uppoaa kivasti sinne piiloon ja jää ns. omaan tilaansa :) Entinen ruokapöytä ei olisi millään mahtunut tänne pieneen lukaaliin, joten hankittiin uusi pöytä Ikeasta ( oli muuten edullinen pöytä! ) ja uudet tuolit Jyskistä. Vitsit mä niin rakastan meidän uusia tuoleja! Suunnitelmissa olisi sitten joskus kasvattaa tuolimäärä neljään kunhan pöydän ympärille useampi mahtuu :D

home2

home5

Kylppäristä oon erityisen kiitollinen siitä, että se on tilava! Meidän entisen kämpän kylppäri oli niiiin pieni, että hyvä kun sinne mahtui kaksi ihmistä hampaita pesemään samaan aikaan :D Tähän nykyiseen kylppäriin mahtuu ihan kevyesti pyykinpesukone ja kuivausteline, ja tilaa jää silti vielä reilusti säilytykseen! Me likey!

home4

home6

Vaikka tässä asunnossa onkin yllättävän paljon tilaa, niin aina sitä voisi olla enemmän. Suurin osa meidän huonekaluista meni säilöön varastoon ja paljon kodin irtaimisto tavaraa, mm. sisusutusesineitä, mattoja ja joitakin lamppuja on porukoiden kellarissa odottamassa taas käyttöä. Täältä siis löytyy ihan minimaalinen osa meidän kaikesta tavaroista :D Mistä sitä tavaraa kertyykään ??


Mutta miltäs meidän minikämppä näyttää ? :)
 
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2j4QL3Z
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti