sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Miss Joy WEEKEND GREETINGS

breakfast

breakfast2

breakfast3

Rentoa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle ♥ Ajattelin tulla kirjoittelemaan teille tiivistetysti meidän viikonlopun kuulumiset. Tämä viikonloppu oli ensimmäinen viikonloppu kun emme suunnanneetkaan Kuopioon vaan saimme Kuopiosta vieraita tänne! Meidän ystäväpariskunta saapui perjantai aamuna tänne meille kylään yhdeksi yöksi. Viikonloppuun siis kuului mm. ruoanlaittoa, aliaksen pelailua, hauskanpitoa, Mikkelin esittelyä, ravintolaruokaa ja ulkoilua :) Oli ihan mahtavat kaksi päivää!

Tämä sunnuntai on taasen mennyt aikalailla teemalla "Do nothing & Chill":D Harjasin hiukset ensimmäisen kerran vasta iltapäivällä ( vaikka olinkin jo Hillan kanssa käynyt ihmisten ilmoilla sitä ennen :D ), naama on saanut vapaapäivän meikistä ja suurin osa päivästä on mennyt sängyssä makoillessa ja haahuillessa :D Äsken tosin raahauduttiin pihalle Hiltsun kanssa ja vielä pieni vilkaisu ensi viikon koulujuttuihin voisi palauttaa tämän neidin takaisin kouluarkeen. Onneksi pakkasessa sentään odottaa purkki Ben&Jerryä iltaa varten, viimeisiä sunnuntain iloja!

Mitä teidän viikonloppuunne on kuulunut? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh


ps. Voisin myös vähän esitellä tätä meidän uutta asuntoa täällä blogissa, kiinnostaisiko ? Heittäkää myös postausideoita tulemaan jos sellaisia teiltä löytyy!

from MISS JOY http://ift.tt/2jFtzqc
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti