tiistai 17. tammikuuta 2017

A piece of inspiration UUSIA TUULIA


Heipsun! Siitä on melkein kolme viikkoa, kun viimeksi julkaisin täällä jotain. Siitä syystä ajattelinkin, että mun on ihan kohteliasta tulla ilmoittamaan itsestäni jotain, jos vaikka joku käy tätä vielä lueskelemassa.

Uusi vuosi uudet kujeet, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, on se myös niin totta mun kohdalla tänä vuonna. Olen päässyt mukaan ainejärjestömme hallitustoimintaan, mikä on superkivaa mutta myös erittäin aikaavievää hommaa. Sen lisäksi on opiskeltava, pidettävä yllä ystävyyssuhteita, parisuhdetta ja omaa kuntoa sekä hyvinvointia. Kuten arvata saattaa, ensimmäisenä olen karsinut pois muita aikaa vieviä juttuja, joista yksi on bloggaaminen.


Ajanpuutteen lisäksi vauhdikkaasti kaupallistuva blogimaailma ei ole hetkeen tuntunut omalta paikalta kirjoitella ja jakaa ajatuksia. Mietin joululomalla blogin kokonaan lopettamista, mutta tulin siihen tulokseen että pidän kirjoittamisesta sen verran etten aio tehdä mitään sen suurempaa poistumisoperaatiota, vaan kirjoitan seuraavan kerran sitten kun on aikaa ja sanottavaa. Kuvien ottaminen on kuitnekin aika kivaa, joten jos meikän kuvakuulumisten seurailu kiinnostaa niin instagramista löytyy nimimerkillä annnniu.

Mukavaa alkukevättä! Palaillaan taas joskus :)


from A piece of inspiration http://ift.tt/2jkqX0v
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti