keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Dreams of Paradise STUDY

chilli

Heips! Viime kerrasta ehtikin jo vierähtää tovi. Uskomatonta miten nopeasti aika kuluu, kun päivät menevät pitkälti nenä kiinni kirjassa niiden pakollisten muiden menojen lisäksi. Tänä keväänä mulla olisi tosiaan äidinkieli, historia, pitkä saksa ja kemia kirjoitettavana ja kyllä niiden parissa on saanut itsensä niin hyvin työllistettyä, ettei tekemisestä ole tullut pulaa... Olisi kiva kuulla myös teidän opiskeluista, jos siellä ruutujen takana on muita abeja?

Lisäksi viime viikonloppuna tuli hilpastua Folklandia-risteily ja ei vitsit miten hauskaa taas kerran oli! Tässä iässä harrastuskavereita näkee niin paljon harvemmin, kun oman ikäiset ovat lähteneet opiskelemaan tai siirtyneet tanssimisesta ohjaamisen puolelle. Ihania kohtaamisia, uusia ja vanhoja tuttavia ja paljon tanssimista. Semmoinen meno oli, ettei ehtinyt silmiä ummista kuin reiluksi tunniksi ennen kuin piti jatkaa taas.

Ylihuomenna blogini täyttää muuten 4 vuotta ja aattelin väsätä teille sen kunniaksi jotain tavallista spessumpaa postausta. Eli mikäli teillä on mielessä jotakin postausideoita, niitä otetaan mielellään vastaan!from Siru I. http://ift.tt/2iSjhnS
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti