sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Riikka K HIUKSET PISTI HYMYN HUULILLE


th-7
th-19
Takki Tiger of Sweden / Farkut Cubus / Huivi LV / Kengät Vamos / Laukku Céline

th-5
th-20
th-2

Kuvat - Maj, editointi minä

Terkkuja mökiltä! Tänään olisi tarkoitus lähteä kotia kohti, mutta sunnuntaipostaus on vielä rustaamatta. Sunnuntai on mun lempparipäivä tehdä ja julkaista postaus. Ainakin itse luen sunnuntaisin paljon blogeja, plärään Bloglovinia ja Pinterestiä. 

Kulunut viikko on ollut kokonaisuudessaan poikkeuksellisen onnistunut ja miellyttävä. Yksi viikon paras juttu oli kampaajakäynti Koreudessa! Jatkettiin siis meidän hiusprojektia ja jos missasit viime kerran, postaus löytyy täältä. Vitsit, kuinka tyytyväisenä lähdin sieltä jatkamaan päivääni. Kuvissa vieraileva, koko naaman valloittava hymy johtuu siis siitä. Palaan tarkemmin aiheeseen vielä omalla postauksella, mutta tästä saatte jo vähän fiiliksestä kiinni. 

Keskiviikko oli ihan älyttömän tuulinen päivä ja kotonakin kuulosti vähän siltä, että katto lähtee pian tuulen mukana mäkeen. Uhmattiin kuitenkin Marin kanssa tätä sääilmiötä ja lähdettiin kuvaamaan - naureskeltiin jopa, että viimeksi oli -20 ja rapiat pakkasta ja nyt kovin tuuli naismuistiin, mitähän ensi kerralla? from R - Riikka K http://ift.tt/2jxfpqF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti