keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Miss Joy NEW YEAR, NEW START!

uv

Moikka ja oikein kivaa alkanutta vuotta 2017! ♥ Se olisi taas uusi vuosi ja uudet kujeet, vai miten se meni? :D Mun vuoden 2017 alku on ollut kyllä sellaista hulinaa ja täynnä kaikkea uutta, että huhhuh! Voisin sanoakin, että tähän vuoteen ( jota on eletty vasta minimaalisen vähän ) on mahtunut ihan kauheasti uutta ja jännää. Lisäksi tämä on ihka ensimmäinen postaus täältä uudesta kotikaupungista, Mikkelistä! Näistä kuulumisista tulen kuitenkin kertoilemaan teille erikseen hiukan myöhemmin kun saan taas aivot kunnolla toimintaan kaiken infoähkyn jälkeen, ja aikataulu antaa periksi istahtaa kunnolla koneelle :D

uv2

uv3

Voitaisiin kuitenkin kurkata meidän uuden vuoden viettoon ennen sitä. Tänä vuonna mentiin juhlistamaan vuoden vaihtumista pienellä kaveriporukalla poikaystäväni mökille. Kovin raisuja juhlia meillä ei tosiaan ollut kun seuraavan päivän muutto pyöri koko ajan takaraivossa :D mutta muuten uusivuosi kului ihanan rennoissa merkeissä huipussa seurassa ♥ ja niin, ammuttiinhan me parit raketit, poltettiin sädetikkuja, kilistettiin skumpalla puolenyön aikaan ja pelattiin lautapelejä porukalla!

uv4

Nyt tämä neiti kuitenkin heittää aivot narikkaan ja keskittyy netflixiin ja pelkkään oleiluun! Tämä päivä oli jotenkin tosi pitkä ryhmäytymisiltapäivän vuoksi, oli ulkoilua, pelailua ja tutustumista luokkaan. Oikeastaan ihan jees päivä takana! 

Mutta mites teidän uusivuosi ja uuden vuoden alku on mennyt ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2hTDpFB
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti