tiistai 31. tammikuuta 2017

Dreams of Paradise KAMERAKAUPOILLA

Se on täällä! Olen jo nimittäin pitkän aikaa olen haaveillut kuvauskalustoni laajentamisesta, mutta koska olen aika tarkka rahoistani ja muutenkin harkitsevainen jo pienempienkin ostosten kohdalla, en ole saanut ostopäätöstä tehdyksi. Nyt lopulta tuli kuitenkin sellainen fiilis, että uuden kameran ostaminen on todellakin paikallaan ja samana iltana tilasin tämän kameran, jonka kävin eilen hakemassa kotiin.

Vanhalla käytettynä ostetulla järkkärilläni ehdin kuvailla sellaiset neljä vuotta, mutta pikkuhiljaa olen alkanut haaveilla laajemmista toiminnoista, nykyaikaisemmasta tekniikasta ja erityisesti videokuvausmahdollisuudesta, joka vanhasta kamerastani puuttui kokonaan. Nyt tämä kaikki on mahdollista ja kunhan vaan me tutustutaan uuden Olympukseni kanssa paremmin toisiimme, luulen että siitä paljastuu vielä uudenlaisia puolia. Ensivaikutelma on ainakin aika ihana!

olympuspen
sirui

Meitsi venyttää vielä tämän päivän lukusessioita hiukan ja perehtyy hiukan lisää pyörimiseen ja gravitaatioon ennen nukkumaanmenoa. Ei ainakaan iske tylsyys, kun lukemista riittää! :-Dfrom Siru I. http://ift.tt/2jSb9BH
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti