perjantai 1. tammikuuta 2016

Follow Your Dreams Niin siitä joulusta



Hyvää uutta vuotta rakkaat lukijat! Oli tarkotus saada tämä postaus pihalle ennen vuodenvaihdetta. Näköjään kuitenkin vähän jäi... No, nyt olen täällä taas, toivottavasti vuosi 2016 toisi tullessaan enemmän postausintoa ja motivaatiota.

Miten se aina onkin näin, että mitä lähemmäs vuosi kuluu loppuaan sitä vähemmälle jäävät postaukset? Jatkuva pimeys ja "kaamos" on osasyy siihen: ei jaksa ottaa kuvia, kun ei kuitenkaan ole tarpeeksi valoisaa. Muutenkin syksy on aina pelkkää koulua lisäamausteena satunnaiset viikonloppuaktiviteetit. Mitäpä jatkuvasta ressistä siis kertoisi... Niin minä (ja monet muut) tyrnevät lainataan kirjat joululomalle että voi sitte alottaa lukemisen kirjotuksiin. Ja paskat. En oo alottanu ja current mood on, että en myöskään aloita.

Joulu tuli ja joulu meni. Aattona kokoonnuttiin isolla porukalla perinteiselle jouluaterialle tällä kertaa meille, pukki kävi ja avattiin lahjat. Joulu kului leffoja fyrrypeiton alta tiiraillen, glögiä siemaillen (huomatkaa rimmaus!!!) ja syöden.

Vuoden viimeinen päivä kului jälleen rauhallisesti Jaskan kanssa. Hullua ajatella, että vuosi tuo tullessaan meidän ikäluokalle ajokortit ja ne muut etuudet. Huomenna itseasiassa luvassa olisi luokkakaverin 18v bileet!







from Follow Your Dreams http://ift.tt/1R266fE
http://ift.tt/1IvIsl3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti