sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Dreams of Paradise TAMMIKUUSSA

Huomenna ois aika kääntää kalenterista taas uusi lehti ja helmikuu tuo tullessaan vaikka mitä kivaa! Koeviikon lisäksi olisi luvassa uuteen jaksoon siirtyminen (tykkään aina jakson vaihtumisesta tulevasta fiiliksestä ja siitä, kun voi aloittaa uudelleen tyhjältä pöydältä), ensimmäinen ajotunti, kansantanssin Riemuvuoden juhlistamista Runebergin päivänä tanssin merkeissä, abien potkiaiset, wanhojen tanssit ja kirsikkana kakun päälle vielä talvilomakin! Bonuksena vielä todettakoon sekin fakta, että valoisa aika lisääntyy päivä päivältä ja kohta on taas mahdollista ottaa valokuvia luonnonvalossa koulun jälkeenkin ihanista kevätvaatteista ja paljaista nilkoista puhumattakaan! Can't wait.

Näitä juttuja ennen palataan kuitenkin vielä hetkeksi tammikuun fiiliksiin. Mitään ihmeellistä ei tapahtunut, mutta mun mielestä perus arkikin on aika ihanaa. :-)

tammikuussa

Tammikuussa...

...vietettiin huippuhauska ilta Folklandia -risteilyllä! Oli ihana nähdä uusia ja vanhoja kavereita ja risteily kevensi koulujen alkua selvästi

...oli aika palata perusarkeen. Vaikka laiskoja lomapäiviä on vähän ikävä, tykkään mun arjesta ja harrastuksista niin paljon, että olo on edelleen yllättävän virkistynyt.

...aloitin tanhun uudestaan puolen vuoden tauon jälkeen Kuntoilijat -ryhmässä. On ollut ihana palata lempparilajin pariin ja saada sitä viikoittaista tanssirutiinia, vaikka ei se silti tavoitteellista treenaamista voita!

...meditoin säännöllisesti. Meditointi on mulle ihan uusi juttu ja ajattelinkin kirjoittaa siitä isompaa juttua blogiin, kun kokeiluni on edennyt vielä lisää. Vaikutukset ovat kyllä jo lyhyessäkin ajassa olleet todella positiivisia!

...herkuteltiin ihanalla brunssilla tyttöjen kanssa yhtenä laiskana sunnuntai-aamuna. Oli ihana vaihtaa kuulumisia ilman kiirettä.

...aloitin pitkän pohdinnan jälkeen ajokoulun ja se onkin työllistänyt minua aika paljon viime päivien aikana. Onneksi tahti helpottuu aloitusviikon jälkeen. Ja yllätyksekseni siellä on ollut ainakin tähän mennessä ihan kivaa!

...olen treenannut aktiivisesti, mutta juoksulenkit ovat jääneet vähemmälle superpakkasten ja sitä seuranneiden tappoliukkaiden päivien takia. Onneksi puolimaratoniin on vielä aikaa ja se juoksukunto tulee sieltä aika nopeasti takaisin, kunhan vain pääsee takaisin lenkkipoluille.

...kirjoitin lehteen jutun siitä, miten koirat edistävät ihmisten hyvinvointia.

...olen opettanut kavereilleni vapaa-ajalla wanhojen tansseja ja se on ollut aika hauskaa puuhaa - kehitystäkin on selvästi havaittavissa!from Siru I. http://ift.tt/1NJ1wvw
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti