keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Pita's Leffassa Sellossa

Kun viimeks oli Stockmannin Hullut Päivät, ostettiin hirvee kasa leffalippuja. Viittii taas käydä vähän paremmilla mielin kattomassa leffoja, kun ei tarvii joka kerta pulittaa 13-15e. Menihän siinäkin tietty kerralla aika paljon rahaa kun osti lippupaketin, mut kyllä siinä aika pitkän pennin säästää. Leffassa käyminen on kuitenkin ihan kivaa välillä. Nyt meillä tosin on ihan hulluna niitä lippuja kun ollaan saatu niitä myös lahjaksi. Leffojen täyteinen talvi/kevät siis tiedossa. :D Ei ainakaan tarvii surra, että tulee paljon hyviä leffoja samaan aikaan. Voi käydä kattoo vaikka kaikki!

Eilen oli vapaapäivä, joten päätettiin lähtee leffaan. Edellisen kerran käytiin sunnuntaina tsekkaamassa Järven Tarina. Oli ihana! Mulla meni kylmän väreet koko sen ajan. Suomen luonto on vaan niin kaunis. Nyt käytiin kattomassa vähän rajumpaa menoa, uusinta Tarantinoa. Usein tulee käyty Flamingossa kattomassa leffat, mut nyt ollaan käyty pari kertaa myös Sellossa. Flamingo ja Sello on meiltä suunnilleen yhtä pitkän matkan takana ja molempiin pääsee autolla hyvin. Molemmat on jees. Stadiin tulee enää harvemmin lähettyä... Nyt varsinkin kun seutulipun hinta nousi taas. Sieltä ne parhaimmat leffaelämykset kyllä sais, kun teatterit on isompia.

Kun varasin lippuja The Hateful Eightiin, en uskaltanu ekaks kertoo Juusolle leffan kestoa (vähän vajaa 3h). Juusbe ei oo pitkien leffojen ystävä, ja myös mun mielestä kaks tuntia alkaa olla jo ihan maksimi mihin jaksaa keskittyy. Mut jos on oikeesti hyvä elokuva, voi se kestää vaikka 4h ihan huomaamatta.  Tarantino on yks mun lemppari leffantekijä, joten tällä kertaa pituus ei edes hirveesti huolettanu. Ja oikeessa olin, se vajaa kolme tuntia katos vaan johonkin. Tarantinon leffat vaatii aika paljon keskittymistä ja se ei kyllä oo ongelma. Pitkätkin keskustelukohtaukset tulee seurattua tarkkaan, vaikka ne ei edes liittyis leffan juoneen sinänsä mitenkään. Oltiin molemmat ihan fiiliksessä kun näytös loppu. Tykkään siitä et Tarantinon leffoissa ei kauheesti pysty arvailee juonta tai kohtauksia etukäteen, sitä täytyy vaan seurata.  Voi vaan heittäytyy elokuvan vietäväks. Tarantino on nero, ei siitä mihinkään pääse. Suosittelen kattomaan!

Oli muuten jännää olla päivänäytöksessä. En oo varmaan ikinä ollu niin aikaisin leffassa. Tai ehkä kerran, Myyrmäen leffateatterissa. Ei ollu ainakaan ruuhkaa. Paikat sai just sieltä mistä halus. :D


from Pita's http://ift.tt/1PCuIFM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti