maanantai 25. tammikuuta 2016

Minttu Virtanen Kuulumisia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kirjottelen teille Sveitsin kodista. Suomessa on kiva käydä moikkaamassa läheisiä, mutta kyllä koti on täällä <3 Ainoa asia, mikä tällä hetkellä harmittaa on, etten pääse nauttimaan ihan mielettömästä auringonpaisteesta ja kymmenestä lämpöasteesta.

Oikean jalan jalkapöydän murtunut luu vähän hidastaa, mutta onneksi pystyn tekemään treenin salilla. Mieleni vaatii sen, että en jää makaamaan, vaan teen mitä pystyn. Pystyn polkemaan jo kuntopyörää. Pyöräilyn perään teen hauiskääntöjä, dippejä kipeä jalka ilmassa, olkapäitä, selkää, rintaa ja vatsoja.

FullSizeRender

 

Surkein homma tässä oli se, etten keppien kanssa pystynyt kantamaan Robinia sylissä. Nyt saan kävellä jo tukikengän kanssa ilman keppejä ja touhuamaan meidän ylihuomenna 1-vuotiaan kanssa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tuntuu, että olin vasta synnyttämässä ja nyt suunnitellaan jo ekoja synttäreitä. Toinen lapsi käy välillä mielessä, mutta vielä ei ole sen aika. Vauvakuumeetta helpottaa se, että Robinille syntyy serkkupoika parin kuukauden päästä <3 Täti pääsee tuoksuttelemaan maailman ihaninta vauvan tuoksua!from Minttu Virtanen - Kauneus & Terveys -blogit http://ift.tt/23nD5zs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti