keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Dreams of Paradise COMING SOON: WANHAT

4
3
1

Mekko tsekattu, kengät kaivettu kaapista esiin, laukku lainattu äidiltä, kampaaja-aika on varattuna ja lämmin talviviitta odottaa nojatuolin selkämyksellä käyttöään. Tästä kaikesta huolimatta vasta nyt pikkuhiljaa olen alkanut sisäistämään ajatuksen siitä, että sieltä ne vanhojentanssit todella tulevat! H-hetkeen on jäljellä enää noin kolmisen viikkoa ja se aika tulee kulumaan äärimmäisen nopeasti, sillä kalenteri on aikalailla tupaten täynnä erilaisten menojen vuoksi.

Harjoituksia on ollut joulukuusta lähtien ja tanssit ovat omalta osaltani hyvin hallussa. Ainoa ongelma taitaa olla tanssiminen itse mekon kanssa, sillä vannehameen kanssa tavaraa riittää. :-D Onneksi meillä on harkat pukujenkin kanssa niin, että osaa sitten hieman varautua siihen, mitä tuleman pitää. Rakastan mekkoani todella paljon ja olen älyttömän onnellinen saadessani lainata sitä serkultani, joka tanssi omat vanhojentanssinsa jo vuosia sitten.

Omaan asuuni en ole kuluttanut tähän mennessä lainkaan rahaa. Olen äärimmäisen kiitollinen ja tyytyväinen siitä, että olen saanut niin paljon tavaroita lainaan niin, ettei minun ole tarvinnut käyttää suuria summia rahaa vain yhtä päivää varten. Tietysti vanhojentanssit ovat ainutkertainen juttu, mutta silti tähtään vaateostoksissa siihen, että vaatteilla olisi mahdollisimman pitkä käyttöikä ja sen vuoksi tällaiset "kertakäyttövaatteet" on kiva saada mieluummin lainaksi.

En malta odottaa, että pääsen pukemaan tämän mekon kunnolla päälleni ja viettämään päivän prinsessana! ♥

2

from Siru I. http://ift.tt/1PjS2wf
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti