sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Pita's Terrrrrrvetuloa makumatkalle...

Maailman yrrrjöttävimpiin keittiöihin! No ei vaiskaa. Ihan vaan meidän keittiöön. Viikonloppu on ollu aika ruokapainotteinen. Perjantaina päästiin Juuson kanssa töistä puol kuudelta. Napattiin samaa kyytiin töistä myös meidän kolleega Niko ja lähettiin köröttää Martsariin päin. Alakerran ostarilla treffattiin myös Venla, Nikon tyttöystävä, joka on myös meidän työkaveri. Harvemmin vaan enää nykyisin töissä.

Sodexon pikkujouluissa tuli idea, että Niko ja Venla tulis meille joku kerta syömään sushia. Varsinkin Venla innostu niin, että ehdotti että tehtäis sitä yhessä. löydettiin sopiva päivä kalenterista ja sit vaan rullaamaan. Yleensä teen sushit ihan ite alusta loppuun, mut oli ihan hauskaa tehdä porukallakin. Me tarjottiin ruuat, Niko ja Venla toi hyvät viinit. Meillä on parit viimeisimmät kerrat tullu vähän nihkeitä susheja, mut nyt oli taas oikein hyvää. Ollaan pari kertaa sorruttu ostaa ihan normikaupasta sushiriisit, eikä ne vaan mitenkään vedä vertoja niille riiseille, jota saa Aasialaisista elintarvikekaupoista. Vaikka ne normikauppojenkin riisit on ihan merkattu sushiriiseiksi, ei ne vaan maistu yhtä hyvältä. On sitäpaitsi kalliimpiakin.
Niko ja Venla lähti kotiin päin joskus reippaasti yli puolen yön jälkeen. Ilta meni tosi nopsaan. Pelattiin googlemapsista sellasta peliä, jossa tulee kuvia eri paikoista ja sit ne pitää osata sijoittaa oikein kartalla. En ees tienny aikaisemmin et sellanen peli on olemassa. Tosi koukuttavaa! Samalla tulee opittua.

Seuraavana päivänä oli vähän hedaria, vaikka ei ees ollu mitenkään kovin railakas ilta. Sitä se viini joskus teettää. Lauantai oli vapaata, otettiin koko päivä iisisti. Pikaisesti käytiin Myrtsissä kaupassa ostamassa Thaimaalaisia nuudeleita päivän ruokaan. Iso-Myyrissä on hyvä aasialainen kauppa. Makumatka sai jatkoa...


Perjantaina oltiin japanilaisissa tunnelmissa, nyt thaimaalaisissa. Kaks lemppariruokaa samana viikonloppuna. Lauantaina listalla oli pad thai kanalla. Siis oikeesti, mä en kestä kun se on niin hyvää. Viimeisimmällä Thaimaan reissulla söin kahden viikon aikana 14 pad thai annosta. Välillä ollaan tehty sitä kotonakin. Tai siis Juuso on tehny. Mä hoidan tässä taloudessa sushit ja pihvit ja Juuso kaikki aasialaiset nuudeliruuat.Loppuilta menikin sit ihan mättöilyks. Tehtiin iltapalaks vielä lohkoperunoita ja aiolia. Mä oon aina kelannu et majoneesin tekeminen ite on vaikeeta, mut pyh. Ihan iisibiisi ja hyvää tuli. Ohje löytyi Isyyspakkaus blogista. Mä en yleensä harrasta tälläsiä mättäjäisiä, mut kerrankos sitä. Hiilaripainotteisen safkan jälkeen unikin tuli ehkä vähän paremmin. Oltiin nukkumassa jo joskus kympin jälkeen. Hyvät pitkät yöunet. Nyt jaksaa painaa illan töissä.

from Pita's http://ift.tt/1PImbkI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti