torstai 28. tammikuuta 2016

Riikka K LAST YEAR


IMG_9964
IMG_0811
IMG_0437


Tiedättekö kun viime vuoden lopussa alkoi joka tuutissa näkymään niitä "Kooste vuodesta 2015" yms? Niin, sellaista jota mä en tehnyt :--D Mulla koko blogi ei ole ollut pystyssä edes vuotta, niin ei ole materiaalia niin pitkältä ajalta haha! MUTTA, tänään ajattelin, että miksen silti voisi tehdä sellaista. Tyylilleni sopivalla tavalla tietenkin. 

VIIME VUONNA

♥ Puhuin säästä liian monta kertaa. Aloin tosissani laskemaan, että kuinkas monta kertaa se aihe on eksynyt mun juttuihin.....Lopetin laskemisen lokakuun kohdalla. Silloin luku oli 12. 

♥ Tein yhden musiikki-postauksen. Mitä mieltä olette näistä? Itse kuuntelen paljon musiikkia, joten tykkään saada muilta vinkkejä uusiin tai huomionarvoisiin biiseihin.

♥ Liityin Indiedays Inspirationiin, joka on ihan älyttömän helppokäyttöinen ja simppeli tapa löytää uusia postauksia ja juttuja.

♥ Viisi luetuinta postausta olivat Dream Wedding, Zuii, Niin (Mikä aivopieru tää otsikko on?!?), Oodi rohkeudelle ja Se kell' onni on . Kolme näistä viidestä käsittelee enemmän ajatuksia ja fiiliksiä. Niitä saan siis tehdä jatkossakin :-) 

Omat lemppari postaukset olivat Babyblue and combat boots, Oivalluksia, Stadion ja Oodi rohkeudelle.

♥ Tutustuin moniin uusiin ihmisiin ja blogilikkoihin! 

Eipäs mulla sen enempää koottavaa ole! Paljon tein myös matkustamiseen liittyviä postauksia ja niin aion jatkossakin tehdä, jos pääsen vielä matkustelemaan. Pitkälti aiheet ovat jakautuneet hyvin tasapainoisesti ja blogilla ei vieläkään ole mitään tiettyä genreä, mutten ota siitä mitään stressiä. 

//Kuvat on muuten napattu uuden vuoden viikonloppuna, kun kovat pakkaset olivat vasta alkamassa. Muistan kun tuolloin oli pakkasta joku -17 astetta ja se tuntui ihan hävyttömän kylmältä hahaha! Mutta vitsit kuinka hieno tunnelma ja fiilis tuossa ilmassa on. Vaikka muuten en kylmää siedä, niin onhan silloin ihan pirun nättiä.
from R - Riikka K http://ift.tt/1KcVGrn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti