perjantai 29. tammikuuta 2016

A piece of inspiration TOTEUTUIVATKO TOIVEET? SAAVUTINKO TAVOITTEET?

Elokuun alussa mietiskelin erilaisia toiveita ja tavoitteita tulevalle syksylle tässä postauksessa. Toteutuivatko toiveet? Muuttuiko arki? Kehitinkö hyvinvointiin liittyviä tavoitteitani? Katsotaanpa vähän taaksepäin, mitä tämä puoli vuotta on tuonut tullessaan! Kuvituksena muutamia kesäisiä kuvia tähän talven kylmyyden keskelle.

... Sopeudun hyvin uuteen kouluun ja pärjään miesvaltaisena pidetyllä alalla :D

Oon sopeutunut oikein hyvin! Vaikka tietysti riippuu aineesta pärjäänkö hyvin vaiko en. Pääaineen vaihto tietotekniikasta tietojärjestelmätieteeseen on menossa ja oon tykännyt etenkin tietojärjestelmätieteen kursseista hurjan paljon!

... Opin pitämään huolta omasta hyvinvoinnista. Teen oikeesti niitä fysioterapeutin määrämiä niskajumppajuttuja, kiinnitän huomiota miten tietokoneella istun, syön säännöllisesti ja terveellisesti, muistan nukkua kunno yöunet ja tietenkin liikkua sopivasti.

Niskajumppajutut on kyllä jääneet tekemättä niinkuin ennenkin (hups) ja syksyllä liikkumispuoli on aika heikkoa koska sairastelin kaikenmaailman flunssia tiheään tahtiin. Nyt kuitenkin olen saanut liikunnasta kiinni ja opetellut syömään säännöllisesti. Ja nyt viimeistäänkin huomaan miten positiivinen vaikutus näillä kahdella on kroppaan ja hyvän olon tunteeseen!

... ja osaisin pitää kiinni noista edellämainituista  

Osasta osasin, osasta en. Parannettavaa löytynee aina!

... Kokeilen rohkeasti jotain uutta. Oli se sitten uusi harrastus, opiskeluun liittyvä juttu tai vaikkapa jokin erikoinen vaate.

Mitään uutta ja mullistavaa ei tullut kyllä kokeiltua, mutta oon nyt käynyt muutamalla ryhmäliikuntatunnilla missä en ennen ole käynytkään ja löytänyt uusia kivoja tapoja liikkua.

... Löydän taas mulle ominaisen tavan tehdä/kirjoittaa tätä blogia. Tää on varmaan ns "ikuinen ongelma" mun kohdalla hahah :D Siis tehä sillai että tää homma tuntuu kivalta ja omalta eikä siltä että yritän jotain joka ei edes kiinnosta tai lokeroida tätä blogia johonkin.

Suoraan sanoen syksyllä motivaatio bloggaamiseen oli ihan nollassa ja kirjoittelinkin todella harvoin. Nyt oon taas löytänyt kipinän tähän touhuun ja bloggaan silloin kuin itsestä siltä tuntuu ja niistä aiheista mistä kiinnostaa kirjoittaa. Teetin kokeeksi kyselyn lukijoille missä kysyin mistä aiheista pidetään eniten, ja huomasin ilokseni että ollaan lukijoiden kanssa aika samaa mieltä :)

... Hankkia mahdollisimman paljon vaatteita kirpparilta, aina kun uusien riepujen tarve iskee. Myydä omia vanhoja vaatteita ja muutenkin pistää itselle turhaa tavaraa kiertoon.

Kirpparilla käyminen on valitettavasti jäänyt, mutta olen yleisestiottaen ostellut vähemmän vaatteita kuin yleensä ja useimmat ostokset ovat olleet niitä mitä oikeasti tarvitsen. Kirppispöydän hankkimista vois alkaa taas lähitulevaisuudessa miettimään.

... Oppia sanomaan ei sillon kun en jaksa lähtee johonkin ja löhötä hyvällä omatunnolla kotona.

Tässä oon kyllä kehittynyt, mutta voisin kuitenkin kuunnella vieläkin enemmän itseäni.

 ... Viimeisin, tuhanteen kertaan sanottu ja toivottu ja kulutettu ; opin iloitsemaan pienistä jutuista ja elämään hetkessä.

Tämän tunnen oppineeni nyt vihdoin ja viimein! Voisin sanoa olevani aika onnellinen tällä hetkellä ja yksi syy siihen on juurikin pienistä jutuista iloitsemisessa :)


from A piece of inspiration http://ift.tt/1VveYZL
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti