lauantai 23. tammikuuta 2016

Dreams of Paradise VIIMEISIMMÄT KOSMETIIKKAOSTOKSET

Mulla on ollut pidempään aika hiljaista ostospuolella, sillä olen tahallisesti kiinnittänyt entistä enemmän huomiota siihen mitä ostan. Multa on hieman ihmeteltykin sitä, miten olen onnistunut säästämään rahaa ja resepti on sinänsä aika yksinkertainen. En tee turhia heräteostoksia, en ota lompakkoa mukaan esim. kouluun jos en tiedä etukäteen tarvitsevani sitä, ostan vain laadukkaista materiaaleista tehtyjä vaatteita, enkä osta vaatetta, jos en keksi sille heti vähintään kolmea erilaista käyttötarkoitusta. Aina kun ostan uuden vaatteen, heitän jonkun vanhan pois. Samalla vältytään ylipursuavasta vaatekaapista, jossa on liuta kertakäyttövaatteita. Tarkoituksenani on käydä vaatekaappia vielä muutaman kerran läpi niin, että vaatekaappi olisi just mun näköinen ja jokaisella vaatteella olisi oma tarkoituksensa ja paikkansa siellä. Tämä on kuitenkin pidemmän aikavälin projekti (tosin mieluinen sellainen).

Säästämisestä huolimatta muutamia "pakollisia" ostoksia on tehty. Nämä muutamat tuotteet ostin joulun aikaan lahjakorteilla ja nyt kunnon testauksen jälkeen ajattelin jakaa pari hyvää tuotevinkkiä teillekin!

2

Lumene CC Color Correcting Meikkivoide

Ostin tämän meikkivoiteen Stockmannin meikkiosastolta. Tykkään shoppailla siellä erityisesti asiantuntevien myyjien vuoksi. Varsinkin uutta tuotemerkkiä etsiessä on hankalaa löytää jotakin täydellisesti sopivaa ja oikean väristä tuotetta, mutta onneksi aina voi kääntyä myyjien puoleen. Koska kasvojeni lievä akne on parantunut huomattavasti vuoden aikana, koin edellisen hyvin peittävän meikkivoiteen näyttävän liian raskailta kasvoillani. Näin ollen kaipasin jotakin hieman kevyempää, ei liian peittävää meikkivoidetta. Sellaista, joka jättää kasvot raikkaiksi ja kirkkaiksi, mutta jota kerrostamalla saa mahdolliset ongelmakohdat peittoon. Tämä meikkivoide on ollut käytössä nyt noin kuukauden ja olen todella tyytyväinen! Meikkivoide tasoittaa ihon sävyjä ja tekee pinnasta sileän tekemättä sitä kuitenkaan liian tukkoiseksi. Tämä tuote on tullut meikkipussiini ehdottomasti jäädäkseen.

Viva la Dia absolutely fabulous nails 159 Infinity

Glitterin lahjakortin jämät tuhlasin tähän ihanan säihkyvään glitter-kynsilakkaan. Minulla on kynsilakkaa melkeinpä joka päivä harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta. Perustyylini on lakata kaikki kynnet yhdellä värillä ja siihen päälle lakata nimettömät kynnet glitterillä. Pieni lisäsäihke arkeen ei ole ikinä pahasta ja sitä tämä kynsilakka on kyllä tuonut! Lakka on väritöntä ja siinä on kahdenkokoisia hileitä, jotka taittavat valoa eri väreihin. Se pysyy hyvin kynsissä ja glitterit levittyvät tasaisesti koko kynnelle ilman että niitä tarvitsisi erikseen kalastaa purkin pohjalta. Ainoa miinus on kynsilakan poistaminen, joka vaatii hieman ekstrahinkkausta - kuten kaikki muutkin glitterlakat.

1

Kuvissa näkyvät ponnarit tulivat minulle pienenä "vahinko-ostoksena" kun serkku heitti ne mulle saadakseen oman loppusummansa täyttymään. Näin ollen mulla ei ole noista mitään sen kummempaa sanottavaa, ihan hyviä perusponnareita siis. :D Kunhan ponnareissa ei ole metalliosia, ne ovat yleensä ihan fine. Käytän aika usein puhelinlankaponnareita, mutta perusponnarit ovat kätevämpiä vaikkapa letteihin. Olen karsinut ponnarivalikoimistani kaikki metalliosia sisältävät ponnarit ja hiusten katkeilu on vähentynyt selvästi.

Näiden kauneusjuttujen myötä haluan toivottaa sinulle oikein ihanaa viikonlopun jatkoa. Tämä päivä on kulunut pitkälti työ- ja koulujuttujen parissa, mutta huomenna olisi luvassa ainakin pitkän kaavan mukainen sunnuntaibrunssi tyttöporukalla, omatoimiset vanhojentanssiharkat ja tanhutreenit. Kiva päivä siis tiedossa!

Ihanaa sunnuntaita sinulle! ♥from Siru I. http://ift.tt/1PqqiI4
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti