keskiviikko 19. elokuuta 2015

Miss Joy HOME MADE POPSICLE

Helouu! :) Vaikka kesä rupeekin olemaan aika lopuillaan, ajattelin silti tulla jakamaan teille omatekoisen mehujään teko-ohjeen! Onneksi tällä hetkellä kyllä saadaan nauttia tästä jälki kesästä niin urakalla, että ehkäpä tämä ohje tuleekin juuri oikeaan aikaan virkistämään hellepäiviä! :)
Selailin netistä eri ohjeita tämän tekoon joidenka myötä sitten sooloilin itselle ( ja mitä kaapista tuolloin sattui löytymään ) mieleisen ohjeen.

DSC_38266

Näitä siis tarvitset :
  •  mehujää muotit
  •  marjoja ja/tai hedelmiä
  •  kivennäisvettä tai muuta nestettä
DSC_38322


Mun tapauksessa käytössä oli banaania ja kiiviä sekä sitruuna kivennäisvettä. Mustikoitakin olisin laittanut jos vain mieleen olisi tuolloin tupsahtanut, mutta noh, ensi kerralla sitten! Eli pilko ainekset sopivan kokoisiksi, asettele ne muotteihin ja kaada kivennäisvesi päälle. Sitten eikun muotit pakkaseen ja odottamaan! 

DSC_46133
DSC_46144


Banaani ja kiivi sopivat aika kivasti yhteen ja jäisenä niistä kummastakin silti löytyi makua! Vadelmat ja mansikat ovat sellaisia joita ajattelin kokeilla noihin vielä! Sekä ihan perus mehu voisi toimia noissa todella hyvin, niinkuin pienenä sellaisia tulikin joskus tehtyä! 
Tämä on todella yksinkertainen ja helppo tapa saada virkistystä kuumaan päivään ja on myöskin halpa ja herkullinen! Pitäisi kyllä ehdottomasti kokeilla muitakin variaatioita tästä kun nuo muotit kerta meiltä löytyy! :) 

Koittakaahan tekin ihmeessä tehdä näitä ja kertokaa minkälaisilla "täytteillä" tuon itse toteutitte tai toteuttaisitte ? :) 

Kivaa viikkoa sinne !♥

PicMonkey Collagepmopp


from MISS JOY http://ift.tt/1Nv3Kmz
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti