sunnuntai 9. elokuuta 2015

Closer To The Edge (THURS)DAY WITH ME

Moikka tyypit! Hui että, kun on ollut kiirettä lomasta huolimatta. Oon yrittänyt ottaa loman viimeisistä päivistä kaiken irti ja yrittänyt viettää aikaa mahdollisimman paljon kavereiden kanssa, niin outoa että ei mennäkään kaikki samaan kouluun enää, mutta uskon, että me pysytään edes jonkunlaisissa yhteyksissä vaikka koulut erottaakin. Toivon ainakin tosi paljon niin! 
Sain idean kuvata ja kirjoitella teille taas päivän kuvina pitkästä aikaa, sillä tällainen on näkynyt mun blogissa viimeksi yli vuosi sitten ja silloin ainakin tykkäsitte tällaisesta! Yritin saada tämän ajallaan ulos, mutta en tajunnutkaan, kuinka kauan tämän kirjoittamiseen menee ja koko viikonloppu menikin festareiden merkeissä, jonka takia ei aikaa jäänytkään. Toivottavasti silti tykkäätte tästä vähän erilaisemmasta postauksesta, vaikka tämä vähän myöhässä tuleekin :-)

Untitled 7:32 Herään (kerrankin aikaisin!) ilman herätystä ja huomaan että akkua on jäljellä enää viisi prosenttia. Laitan puhelimen laturiin ja säädän herätyksen tunnin päähän. Oon yrittänyt kääntää unirytmiä koulua varten jo tässä vaiheessa, mutta tuntuu että viimeistään viikonloppuna se menee taas sekaisin.

8:30 Herätys soi ja herään uudelleen. Tunnen itseni kamalan väsyneeksi, ja tekisi mieli vaan jatkaa nukkumista. Selailen lukemattomat viestit läpi ja nousen pukemaan salivaatteita päälle.

8:36 Yritän etsiä salivaatteita ja turhautuminen iskee jälleen, oonko ainoa jolla on kaikki aina hukassa?! Tää on niiin tavallista mua!

9:00 Oon saanut kamat kasaan ja puettua päälle, joten päätän chillailla hetken ja laittaa musiikit kaiuttimista soimaan. Samalla selailen Instagramin, Snapchatin ja muita sosiaalisia medioita läpi.

9:16 Milja odotteleekin jo mua ja lähden pyöräilemään. Oon niin fiiliksissä siitä, että pääsen vihdoin aamusalille, sillä aamusalit on vaan niiin mun lemppareita! Niistä tulee niin pirteä ja energinen fiilis koko loppupäiväksi

Untitled 9:35 Tavataan Miljan kanssa, käväistään nopeasti kaupassa ja lähdetään sen jälkeen yhdessä salille päin. 

10:04 Missä se saliavain nyt taas olikaan? Ja oho, onpa täällä vähän porukkaa! Ollaan päästy salille asti, riisutaan ulkovaatteet pukukopissa ja puetaan kengät jalkaan. Väsymyksestä huolimatta jostain syystä energiaa on silti ihan hulluna!

10:12 Ääh, tiettyhän pitää vielä venytellä ennen treeniä. Venyttelyn jälkeen vielä lämmitellään kroppa ja saadaan aloitettua tosi kiva aamutreeni.

 11:01 Päätettiin vetää lopuksi vielä puolen tunnin Bodypump -virtuaalitunti. Les Mills -tunnit on vaan niin kivoja!
Untitled 11:32 Bodypump kyllä teki hyvää, jäi tosi hyvä olo ja fiilis! Loppuverrytellään vielä hetki, jonka jälkeen suuntaamme suoraan suihkuun.

12:00 Föönätään hiuksia ja samalla fiilistellään salilla soivan radion tahtiin. Ihana tunne, kun ei ole kiire yhtään minnekään ja voi tehdä kaikki jutut ihan rauhassa

12:48 Ollaan valmiita lähtemään ja astutaan kuntosalin ovesta ulos. Oltiin sovittu, että mennään vielä joku aamu syömään Subwayhin, ja nälän seurauksena päätettiin suunnata Subiin aamupalalle!

13:19 En tiedä miksi, mutta en pidä yhtään Subwayssa tilaamisesta. En muutenkaan jostain syystä nauti yhtään kassatilanteista ja Subwayssa siinä kassalla oleminen kestää kamalan pitkään! Saadaan kuitenkin Miljan kanssa tilattua subit ja aletaan syömään.

13:39 Aamupalan jälkeen lähdetään molemmat käymään vielä kotona. Suunnitelmissa olisi käydä kaupungilla kiertelemässä kaupat läpi ja illalla pitää hauskaa kokkaillen ja grillaillen, jos sää vaan suosii!

Untitled

14:02 Olen vihdoin taas kotona ja yhdistän puhelimen kaiuttimiin. En jostain syystä pysty olemaan kotona yksin ilman, että kuuntelen musiikkia! Oon ihan koukuttunut One Directionin uusimpaan biisiin, oli kyllä tosiaankin iloinen yllätys. 

14:28 Päivitän mun Snapchattia ja alan miettimään, mitäs sitä tänään voisin pukea päälle. Ulkona ei tarkenisi hameella tai shortseilla, joten jalkaan pääsee ainakin tämän hetkiset lempparifarkut.

14:46 Vaatteiden valitsemisen jälkeen alan laittamaan naamaa kuntoon täksi päiväksi.

 14:56 Kuulostaa ehkä vähän hassulta, mutta päivä menee heti paremmaksi jos saan silmiin eyelinerit kertaheitolla kivoiksi ilman turhaa säätämistä ja tänään oli hyvä rajauspäivä, hahah.

16:02 Laitan kengät jalkaan ja lähden taas Miljaa vastaan, josta jatketaan matkaa kaupunkiin. 

Untitled

16:19 Täksi päiväksi oli luvattu hieman sadetta, joten päätimme ottaa asukuvat jo tässä vaiheessa ennen sadetta. Ajattelin tehdä kuvista vielä erillisen postauksen, joten stay tuned! Ylempänä näkyykin pientä sneak peekkiä asusta ;-) Ohi meni tänään normaalia enemmän ihmisiä ja oli kiva moikata ohimeneviä tuttujakin, joita ei ole nähnyt koko kesänä! 

16:59 Päivitän taas Snapchattiin kuva, jonka jälkeen suunnataan ostamaan festarirannekkeita viikonlopulle

17:05 Ollaan saatu rannekkeet käteen ja huomataan et alkaa sataa hieman, joten lähdemme kiertelemään kauppoja. Oon ihan innoissani, että tänne tulee pian vihdoinkin Carlings!

17:34 Ulkona on ihan järkyttävän kostea ilma ja tulen siihen tulokseen, että ei olisi ehkä kannattanutkaan pukea lämmintä neuletakkia päälle, sillä meinaan kuolla kuumuuteen :-D Ihailen jälleen ihania kesävaatteita, mutta yritän vastustaa kiusausta ja olla ostamatta.

17:45 Päivitän Instagramiin kuvan meidän Simerock-rannekkeista, en millään malttaisi odottaa viikonloppua! Tiedän jo nyt, että viikonlopusta tulee ihan huippu.

18:01 Testailen JC:ssä paitaa, joka sitten lopulta pääsee mukaan. Tykästyn paitaan tosi paljon, eikä edes maksanut alennuksessa kuin noin seitsemän euroa *sydänsilmäemoji*

Untitled
18.15 Illan suunnitelmat menikin vähän pilalle ''pienen sateen'' takia, joten päätimme mennä entisten suunnitelmien sijaan syömään jonnekin.

18:25 Pitkän mietinnän jälkeen päädyimme ihan vakkaripaikkaan Wingstoniin. Meinasimme ensin mennä syömään eri ravintolaan, mutta onneksi Wingston ei silti ikinä petä, joten se kelpasi enemmän kuin hyvin!

18:27 Lähdemme kävelemään kaatosateessa Wingstoniin, onneksi meillä sentään on sateenvarjo mukana!

18:35 Perillä selviää, että siellä onkin aivan täyttä ja koska meillä ei ollut varausta, jäimme hetkeksi odottelemaan että pöytä vapautuu. Odotellessamme selailimme nopeasti tämän päiväisiä kuvia läpi ja samalla tsekkailen Bloggerin uudet postaukset.

18:57 Saatiin viimein pöytä meille, ja rakastuin noihin lasimukeihin! Oon yrittänyt etsiä vuoden itsellenikin tuollaisia, mutta en ole vieläkään löytänyt... On se hankalaa, oi voi :-D

Untitled

20:40 Selviydyin onneksi kotiin kamalalta säältä, ja vaihdan heti vaatteet rennompiin, rojahdan sängylle älyväsyneenä ja alan karsimaan loppuja tänään otettuja kuvia.

21:28 Saan selattua kaikki kuvat ja kyllä niitä olikin kertynyt sellaiset viisisataa, kiva siitä sitten lähteä karsimaan, heh. Oli kuitenkin ihanaa päästä kuvailemaan pitkästä aikaa!

21:30 Mietin huomisen Simerock-asua ja en pääse yhtään mihinkään tulokseen, joten päätän alkaa katsomaan yhden jakson Gossip Girliä, johon oon aivan koukussa - taas... Luulin ennen, etten koskaan koukuttuisi tähän tai alkaisi edes katsomaan kyseistä sarjaa mutta tässä sitä ollaan.

22:16 Avaan tietokoneen ja alan lataamaan kuvia koneelle.

Untitled

22:20 Olen saanut kaikki kuvat koneelle, avaan mun kuvanmuokkausohjelman (jota käytän ihan aina), ja siitä sitten taas lähtee kuvien selailu- ja muokkaussessiot.

22:38 Lisään Instagramiin kuvan tämän päivän asun yksityiskohdista, tykkään tosta asusta kyllä tosi paljon! 

22:40 Jatkan kuvien muokkaamista ja snäppäilen samalla kavereille

23:37 Olen saanut muokattua hurjasti kuvia ja väsymys alkaa jo vaikuttamaan. Jotenkin hyvä, että oon saanut unirytmistä kiinni, mutta silti uskon, että viimeistään viikonlopun aikana se sekoittuu taas, koska juuri ne festarit... Pelottaa vähän mennä lukioon tällaisella unirytmillä, mutta voin sanoa että sentään yritin - ja onhan se pakko yrittää vielä myöhemminkin! En mielellään alottaisi koulua samanlaisella unirytmillä, mikä mulla on ollut viimeiset kaksi vuotta, koska se oikeastikin vaikuttaa koulunkäyntiin.

00:00 Muokkailen kuvia hieman lisää, en ole itsekään oikein tajunnut kuinka paljon tämä oikeasti vie aikaa. Fiilistelen samalla Simerock 2015 -soittolistaa, olisipa hyvä sää!

1:40 Väsymys alkaa käymään liian isoksi, joten päätän viimeistään nyt mennä nukkumaan ja jatkaa postauksen kirjoittamista sitten aamulla. Hyvää yötä! <3


from Closer to the edge http://ift.tt/1Eiew84
http://ift.tt/1IVaZOF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti