keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Closer To The Edge BT - SYKSYN TO DO


Hei ihanat  Koeviikon takia ehdin julkaista tämän nyt vähän myöhemmin kuin muut, mutta toivottavasti se ei haittaa! Blogitiimi toimii nyt vähän erilaisella kokoonpanolla siitä mitä se oli alussa, mutta silti mukana on vielä mun lisäksi seitsemän huippua tytsyä, joiden kanssa on kiva jatkaa vielä pidempäänkin. Nykyään kaikki blogitiimiläiset löytyy sivupalkista ja nimeä painamalla pääsette jokaisen blogiin!

UntitledOon tykännyt lukea tosi paljon näitä postauksia muiden blogeista ja koska en tehnyt viime kesäksi minkäänlaista bucket listiä (kuten joka vuosi on ollut tapana), niin ehkä tämä syksyn to-do -lista korvaa sitten sen! Oon alkanut kokoajan hieman enemmän pitämään syksystä, musta on niin kiva kylmän syksyisen illan jälkeen lämmitellä kuumalla kaakaolla ja hukuttautua ihaniin neuleisiin Alkusyksy on ihana!

Tänä syksynä aion:

 PANOSTAA ENEMMÄN OPISKELUUN - Ehkä yksi suurimmista tämän syksyn tavoitteista on oikeasti panostaa kouluun ja samalla niihin läksyihinkin :-D Mun viime postauksessa mainitsema motivaatio on ollut nyt yleisestikin vähän heikoilla koulun suhteen, mutta jos tää tästä nyt lähtis nousemaan uuden alkavan jakson myötä!

VIETTÄÄ LEFFAILTAA - Ehdottomasti!! Tähän vielä lisäyksenä se, että tää pitää toteutua jonkun tärkeän ihmisen kanssa - ja mieluiten vielä hyvän ruuan ja kynttilöiden ympäröimänä! Voisiko joku asia kuulostaa paremmalta?

 PANOSTAA TREENAAMISEEN - Tänä syksynä tavoitteena on panostaa vielä enemmän salilla käyntiin kuin aiemmin ja toivottavasti hommata myös uusia treenivaatteitakin!

 OSTAA UUDET KENGÄT - Nämä on vieläkin hankinnassa... Uudet nilkkurit tai jotkut kivat maiharit kiinnostaisivat!

 KÄYDÄ ELOKUVISSA - Haluan käydä tänä syksynä edes kerran elokuvateatterissa katsomassa jonkun leffan, sillä viime kerrasta on jo aikaa! Ja pakkohan sitä on käydä jossain vaiheessa tsekkaamassa Rovaniemen uusittu elokuvateatteri.

TEHDÄ OMENAPIIRAKKAA - Omenapiirakka on niiin yks mun lemppareista ja haluan ehdottomasti tehdä sitä tämän syksyn aikana!

 PANOSTAA BLOGGAAMISEEN - Toivon, että saan järjestettyä enemmän aikaa tälle koulujuttujen ohella. Olisi kiva päästä useammin kuvailemaan ja tekemään aktiivisemmin uusia postauksia. 
Untitled

KÄYDÄ LENKILLÄ - Mun on pakko saada aikaiseksi tehdä parit juoksulenkit ulkoilmassa ennen lumen satamista.

NUKKUA RIITTÄVÄSTI - Mun unirytmi on ollut jo viimeiset pari vuotta aika huonona, mutta nyt oon onneksi alkanut kiinnittää siihen vähän enemmän huomiota kuin aiemmin. Haluan panostaa myös nukkumiseen, sillä riittävä uni on tärkeää ihan terveyden ja jaksamisenkin kannalta. 

ALOITTAA UUDEN SARJAN - Tällä hetkellä katson vain satunnaisesti Gossip Girliä ja uusien sarjojen puutteessa uudelleen Supernaturalin kasikautta, Mitä sarjoja te seuraatte? Vinkkailkaa mulle jotain hyviä, sillä haluaisin aloittaa jonkun uuden seuraamisen! 

KUVATA ENEMMÄN - ...mutta en silti halua joutua taas siihen kierteeseen, että elän jokaisen hetken kameran linssin kautta, kuten joskus bloggaamisessa saattaa käydä. Haluan kuvata tänä syksynä enemmän syksyisiä kuvia syksyn ihanassa värimaailmassa, ja tietty panostaa kuvaamiseen yleensäkin!

VIETTÄÄ TYTTÖJEN ILTAA - Olisi kiva päästää viettämään iltaa isossa porukassa ihanien tyttöjen kanssa! Jospa meidän suunnitelmat onnistuisi tämän syksyn aikana, sillä esimerkiksi meidän aikataulut ei aina käy ihan yks yhteen :-D 

PÄIVITTÄÄ MEIKKIVARASTOA - Viimeisenä kohtana on vielä mun meikkivaraston päivittäminen, sillä oon nyt viimeaikoina kokoajan enemmän kiinnostunut erilaisista meikkijutuista, vaikka ennen ne eivät ole kovin mua kiinnostaneet! Toivottavasti saan hankittua uusia kivoja juttuja, ja ihan vain hommata uusia tuotteita vanhojen tilalle. 

Siinä oli pari mun tavoitetta, jotka toivottavasti saan toteutettua! Onkos teillä mitään suunnitelmia/tavoitteita tälle syksylle? :-)


from Closer to the edge http://ift.tt/1MGCK1Q
http://ift.tt/1IVaZOF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti