torstai 24. syyskuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla It was all yellow

Pikaiset moikat kiireisen arjen keskeltä! Mun oli tarkoitus tulla jo aiemmin postailemaan, mutta kun mulla viimein oli aikaa niin tietokone päätti lopettaa toimimisen. Kun sain romun viimein heräteltyä henkiin niin nettitikku päätti sanoa sopimuksensa irti. Kun hermoni menettäneenä olin suuntaamassa sänkyyn, huomasin kaiken yllättäen toimivan loistavasti. Ja pakko oli tietysti tulla väsäämään postaus loppuun.. ;)

Kiireinen viikko on kyllä takana, pakko sanoa! Harkkaa, harkkaa, harkkaa. Opetustunteja, palautteita, sivuainekursseja, tuntisuunnitelmien vääntämistä.. Siinäpä tää viikko tiivistettynä. Eilen piipahdettiin opiskelijatapahtumassa, josta täytyi aamuisen opetuksen takia suunnata aikaisin nukkumaan! Mutta hauskaa oli, ja tuollaiset kyllä virkistää arjen keskellä. Suoraan sanottuna tekisi hieman mieli tanssimaan ja irrottelemaan, oon viimeksi käynyt kunnolla baarissa kesäkuun alussa. 

 mekko H&M / sukkikset H&M / nilkkurit Skopunkten / karvakaulus kirppis/Lindex / laukku BikBok / korut Glitter

Vanhoilla vaaleammilla hiuksilla mennään vielä! Nää taitaakin olla viimeiset kunnolliset asukuvat tuon kuontalon kanssa, ja halusinkin kiireellä päästä näistä eroon ja postailla reaaliaikaisempia juttuja. Mekko on monen vuoden takainen henkkamaukan ostos, jonka meinasin työntää kirppiskasaan. Se näyttää kyllä oikein kivalta päällä, mutta on inhottavaa joustamatonta matskua. Viimeksi Kaisu sai kiskoa tuon mun päältä... Karvakaulukseen oon ihan rakastunut, etsinnässä oli juuri tuollainen ja löysinkin täydellisen version kirppikseltä Ps. Kuhmolaiset tyhjentäkäähän ahkerasti loossia nro. 12 kirppiksellä!! Raahaan myöhemmin syksyllä tavaroitani myös Joensuuhun myyntiin.

Tänään on ollut kaiken kiireen lisäksi hirmu kiva päivä! Kouluhommien jälkeen käytiin Roosan kanssa kahvittelemassa ja illalla Milla pyörähti kylässä. Ihanaa nähdä noita huipputyyppejä, ja päästä höpöttelemään kunnolla :-) Nyt suuntaan nukkumaan, aamulla vielä hieman opetusta ja sitten auton keula kohti Kuhmoa! Pääsen moikkaamaan paljon ikävöityä, näissä kuvissakin esiintyvää pikku kuvausassistenttia ;) 

Mitä sun viikonloppusuunnitelmiin kuuluu?

Ihanaa viikonloppua, nauttikaa! 


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1Fj6lys
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti