tiistai 29. syyskuuta 2015

Tea Marika tulitikkutehdas

TampereTampere

Tän postauksen kuvat on Tampereen vanhalta tulitikkutehtaalta, jossa Pinjan kanssa otettiin vähän kuvia. Paikka oli tosi kaunis ja parista epäilyttävästä tyypistä huolimatta meillä oli miellyttävä reissu. Uskallan kertoakin paikasta jotain, koska se sijaitsee niin julkisella paikalla ja on tunnettu, joten en pilaa teidän "hylättyjen paikkojen seikkailijoiden" ideaa. Mun mielestä yks turvallisuuden merkki tällasissa paikoissa on graffitit. Kukaan ei maalaa hengenvaarallisiin paikkoihin seinien täydeltä taidetta. Jos koko rakennus on siis värikäs, totean monen vierailleen onnistuneesti siellä. Tosin home haisi monessa tilassa ja osasta taloista katto oli sortunut vaarallisen näköisesti. Niistä huoneista ei spraymaalia löytynytkään. Yhdessä avarassa rakennuksessa asui selkeästi joku, sillä oven läheisyydessä oli sohva viltin kera, matto, pöytä, kynä ja puoliksi palanut kynttilä. Alennusruokiakin löytyi. Yllättävin löytö oli ehkä vintin täydeltä Kaukokiidon kansioita vuosilta '70-'80 kirjanpidon osalta.
Kävi pihassa omituinen autokin, jonka luo nuoret pojat suuntasivat. Mentiin siinä kohtaa vähän kauemmaksi, koska touhu alkoi vaikuttaa aavistuksen epäilyttävältä. Nojaa, ei ole mun asia...

TampereTampereTampereTampere

Tänään näin Sallan keskustassa, ruokailin kahdesti ulkona, treffasin myös Verkkua, törmäsin Oonaan ja kahvittelin Olivian ja Nuutin kanssa. Oon siirtänyt koulunkäynnin taka-alalle, mutta palaan sinnekin uuden jakson käynnistyttyä. Huomenna olis reissausta taas bisnesten osalta ja uudelleenjärkkäystä vielä kotosalla. Haluun vaan koko siivousprojektin hoidetuksi, ja yksi iso ongelma olisi poissa. Infoilen, kun saan kaiken hoidetuksi. :)

from TEA MARIKA http://ift.tt/1KJtKIk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti