perjantai 25. syyskuuta 2015

Taru's Collection Uusi kamera hakusessa

Mä en oikein tiedä, kuinka kuvailisin kiroilematta tämän päivän kuvaussaldoa. Ei vaan onnistunut!
Syksy asettaa muutenkin jo omat haasteensa kuvaamiseen, kun valoa ei vaan ole riittävästi, niin ei tähän enää temppuilevaa kameraa kaipaisi. Alla on tämän päivän reissulta kaksi kuvaa, joita piti muokata paljon, että niistä tuli edes ookoita. Turhauttaa ja v*tuttaa tällä hetkellä hyyyyvin paljon. Pahoittelut siis huonolaatuisista kuvista.

jouIMG_5543

Omasta mielestäni tarkistin kameran asetukset ja testikuvissa valotus näytti kameran näytöltä ihan hyvältä. Annoin kameran kuvaajalle, Viiville, (jonka syytä nämä kuvat eivät todellakaan ole) ja aloitettiin räpsimään. Välillä katsottiin kameran näytöstä, säädettiin uudestaan ja kaikki vaikutti olevan ihan ookoo. Kunnes pääsin kotiin. Ei Jeesus. Kuvat epätarkkoja ja valotus hanurista jokaisessa semitarkassa kuvassa. Eipä paljoa mieltä lämmittänyt, kun muutaman kuvan valotus oli jees, koska juuri silloin heilahdin tai kuva oli muuten vain tärähtänyt.

jouIMG_5495
Jacket - Seppälä / Jeans - Vero Moda / Heels - DinSko / Scarf - Gina Tricot / Watch - Esprit

Mun kamera on vanha, sillä on vanhuuden ongelmat. Tällä hetkellä tekisi mieli heittää kamera seinään, talloa se jalkoihin ja pissiä päälle. Monen vuoden yhteiselon jälkeen se on päättänyt pettää minut? Vikahan voi myös olla minussa. Ehkä säädin asetukset kuitenkin päin persiitä. Tarkennusongelmaa se ei kuitenkaan vie pois. Kamerani pääsee nyt todelliseen puhdistukseen ja tarkkailuun. Tarun teho-osastolle. Myöhemmin koko kamera saa jäädä lepäämään, kunhan vain saan hankittua sille korvaajan. Ketuttaa. Kuinka olla bloggaaja ilman kameraa?


Onko kellään vinkata hyvää ja kohtuuhintaista järkkäriä? Millä te muut kuvaatte?

~Taru


from Taru's Collection http://ift.tt/1G7pE8O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti