torstai 24. syyskuuta 2015

Dreams of Paradise Kuulumiset & postaustoiveita?

DSC08686 (2)
DSC08683 (2)

Heippa kaikki ihanaiset siellä ruutujen takana! Viime aikoina päivät ovat kuluneet huimaa vauhtia. Tänäänkin ehdin ajatella jotakin muuta kuin pakollisia have to do -asioita vasta iltakymmenen jälkeen. Sitä ennen päivä kului kuin hujauksessa matikan kokeen ja kemian kertaustunnin parissa, hoitokoiraa lenkittäessä ja napakat porrastreenit juostessa. Siihen väliin sitten hiukan syömistä, omatoimista lukemista ja snäppäilyä :D Pakko sanoa, että viikon päästä on varmaan huippu fiilis, kun viimeinenkin koe on ohi!

Tänään mun oli tarkoitus ottaa teille vähän kuvamateriaalia porrastreeneistä, mutta seitsemän jälkeen oli jo niin pimeää, ettei kuvaamisesta olisi tullut yhtään mitään (ja koko ajan päivät lyhenee, voisitko vähän hidastaa tuloasi, syksy) ja kaiken lisäksi pieni kuurosade ei olisi tehnyt kameralle hyvää. Tällä kertaa saatte siis tyytyä näihin muutamiin otoksiin, jotka kuvaavat mun päivää oikeastaan aika hyvin. Koulukirjojen takana luuhaamista ja kuppi kuumaa.

Toivottavasti ensi kerralla paremman onnen kanssa, jotta saisin lisää treenijuttuja blogiin. Oon saanut ihan uutta boostia treeneihin, sillä tulevaisuudessa odottaa yksi iso uusi tavoite.. Siitä lisää myöhemmin. Sitä ennen kuitenkin mukavaa loppuviikkoa teille! ♥

Ps. Oon tässä kehitellyt kaikkia hauskoja uusia idiksiä blogin sisällön suhteen, mutta jos teillä lukijoilla olisi jonkinlaisia aihetoiveita postauksille, toteuttaisin niitä mielelläni. Viestiä vaan rohkeasti kommenttiboksiin tai vaikkapa sähköpostiin!



from Dreams of Paradise http://ift.tt/1KxGZfc
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti