torstai 24. syyskuuta 2015

Miss Joy HEMPEITÄ SÄVYJÄ

Moi vaan sille puolelle ruutua! Jokos olisi aika tulla julkaisemaan nämä viime viikolla räpsityt asukuvat, jotka ovat kummasti  jäänneet roikkumaan työpöydälle odottaen julkaisua :D Tosiaan tuli käytyä kuvailemassa Tarun kanssa viime viikolla ja päältähän multa löytyy aika monta uutukaista syyshankintaa!

DSC_5433
DSC_5365
DSC_5388
paita, housut - GINARICOT / saappaat - DINSKO / laukku - LONGCHAMP / kello - GANT / korut - GUESS, LINDEX / huivi - ??

Vaaleanpunainen sifonkipaita on löytö Ginasta. Sovitin aluksi beigeä väriä tästä mutta hetken mielijohteesta nappasinkin tämän vaaleanpunaisen matkaan, ja onneksi nappasin! Tykkään tästä hirmuisesti, ja onpahan väriä syksyyn Myös kauan haaveilemat ylipolven saappaat on vihdoin mun, nimittäin nämä täydelliset yksilöt bongasin Dinskosta!

DSC_5425
DSC_5369
PicMonkey Collagevaa


Toissapäivänä tuli tehtyä muuten aikamoinen edistysaskel, nimittäin tämä tyttö omistaa jälleen salikortin! Loppu kesästä asti jaksoin siitä höpöttää kunnes viimeinkin sain Reetan patistuksella sen marssittua hankkimaan :D ah, voi tätä tunnetta kun jokainen liike tuntuu ylivoimaiselta lihasjumien takia mutta tätä mä oikeastaan kaipasinkin, hah! Tietää, että jotain sitä on tullut tehtyä oman hyvinvointinsa eteen. Salipaikkana siis toimii Kunnonsali, mikä löytyy ihan Kuopion keskusta. Jatkossa on varmasti luvassa jonkinlaisia treeni aiheisia postauksia, mahdollisesti kamppeista taikka treeneistä, katsotaan! :D

Mutta nyt tää tyttö rentoutuu iltapuuhiin, nimittäin huomenna on luvassa vähän kivoja työjuttuja aamusta, koulua sekä ah, salilla käyntiä, öitä!

Mutta mitenkäs teihin iskee tälläinen hempeän sävyinen asu? :)
PicMonkey Collagepmopp


from MISS JOY http://ift.tt/1Py1QAf
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti