torstai 24. syyskuuta 2015

Isyyspakkaus Ravintola Southpark

Toisinaan käy näinkin: jokin juttu, joka piti kirjoittaa ihan heti muutaman päivän päästä, viivästyy puolitoista kuukautta.

Kävimme siis tuossa elokuun alkupuolella tutustumassa keväällä avatuun Ravintola South Parkiin Sinebrychoffin puiston tuntumassa, entisen Fannyn tiloissa (Bulevardi 40).

IMG_6939.jpg

Silloin oli vielä lämpimin kesä, ja illallakin t-paitakeli.

IMG_6955.jpg

Ravintolan ruoan kerrotaan olevan "kalifornialaista", mikä ilmenee cross kitcheninä, jossa kulkevat sopusoinnussa papaijasalaatit ja minitacot.

IMG_6990.jpg

Oma alkudrinkkini tarjoiltiin trendikkäästi lasipurkista, ja sen sai sheikata itse.

IMG_6951.jpg

Rouva unohti, että tyttö kiinnitti hänen päähänsä vaaleanpunaisen pinnin, joten se oli hänen päässään koko illan. En huomauttanut asiasta.

Ravintolan lista näyttää jo muuttuneen kesästä, mutta me olimme ainakin silloin hyvin tyytyväisiä näihin annoksiin, ja myös pieni tyttö näytti nauttivan minitacoistaan.

IMG_7481.jpg

IMG_6968.jpg

Tyttö otti kuvia isin kameralla.

IMG_6995.jpg

Jäätelöt ja sorbetit sopivat hyvin kesäisen illan jälkiruoaksi.

IMG_7539.jpg

Ruoka oli oikein hyvää, mukavan raikkaita makuja, ja varsinkin kesällä sijainti puiston vieressä oli erittäin kiva. Palvelussa oli havaittavissa pientä aliresursointia, sillä ravintola oli hienolla ilmalla aivan täynnä. Siitäkin huolimatta uskon käyväni täällä uudelleen.

IMG_6953.jpg

Ravintolan viereen pääsee erittäin kätevästi kutosratikalla.

IMG_7552.jpg

Voi kesäinen Helsinki, sinua on jo nyt ikävä.



from Isyyspakkaus http://ift.tt/1G5uoM6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti