maanantai 28. syyskuuta 2015

ZigiZtyle Kingis-jäätelö mielessäin

Otsikko viittaa kahteen lakkaan, joita näissä kynsissä käytin, mutta otsikko on sinänsä ristiriitainen, koska inhoan Kingis-jäätelöä eli se ei todellakaan ole mun mielessä :D Se suklainen keskusta on jotenkin pahanmakuista, vaikka oonkin suklaan suuri ystävä.OPI Gelato On My Mind kuuluu tämän syksyn Venice-kokoelmaan. Lakan nimi ja sävy ovat match made in heaven. Tuo jäisen vaaleansininen sävy yhdistettynä creme-koostumukseen tuo todellakin mieleen italialaisen jäätelön. Gelatossa on hieman ohuehko koostumus, joten se saattaa valua hieman kynsinauhoille. Lakkaa on kuitenkin helppo levittää ja se peittää 2 kerroksella, mikä on suuri plussa näin vaalealle lakalle!

Gelato On My Mind ei ole ihan perinteinen syyslakka, mutta kiva piristysruiske kuitenkin ja sopii tietysti Venice-kokoelmaan erittäin hyvin. GOMM on muuten lähes dupe Essien Mint Candy Applelle, mutta Gelaton koostumus on parempi.Sininen ja kulta on mun mielestä tosi kauniita yhdessä, joten koristelin kynnet ebayn kultaisilla kolmioniiteillä. Käytin näitä ensimmäistä kertaa ja tykkään kovasti. Näistä löytyy myös hopeiset versiot.Kuka on kingi?! Rane on kingi! Eikun siis F.U.N Lacquer King! Asiaa! Asiaa! (Sori, oli ihan pakko kun tuli Vintiöt mieleen :D) Kingiä olen varmaan niin paljon hehkuttanut, ettei se taida kovin esittelyä enää kaivata. Lisää kuvia voi katsoa aiemmasta postauksesta. Kynsillä on 2 kerrosta kunkkua ja kulta-holo-bling-bling-efekti on taattu.
Näitä käytin:

Venice-kokoelmaa ja muita OPI lakkoja voi tilata Kauneudenkauppa.fi:stä, josta Gelato On My Mind on saatu testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.
from ZigiZtyle http://ift.tt/1ODmHoF
http://ift.tt/1GzIcDW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti