tiistai 29. syyskuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla Makeup Favorites

Aiemmin ei oo liiemmin meikkijuttuja täällä blogin puolella näkynyt, mutta nyt tulee tilanteeseen muutos! Meikkaaminen on kyllä hauskaa, ja uuden kokeileminen jännittävää (kun vaan olis aikaa), mutta jotenkin en oo kokenut meikkailujani niin ihmeellisiksi ja ammattimaisiksi että niistä tänne kirjoittelisin. Meikkitutoriaaleja ja muita olisi kyllä ihan hauska tehdä! 

Nyt kuitenkin esittelen hyväksi havaitsemiani, suurimmaksi osaksi pitkä aikaisia lemppareitani meikkien saralla.

Sain keväällä Kaisulta synttärilahjaksi Ted Bakerin meikkilaukun, ja tää on kyllä ihan lemppari! Niin tilava että mahtuu kaikki meikit mukaan ilman minkäänlaisia taisteluita. Punainen on myös ihan mun väri, ja taisi Kaisu tietääkin tämän olevan kovasti himoittu juttu ;) 

IsaDoran Face Sculptor varjostus- ja korostuspalettiin olen itse asiassa tutustunut vasta tänä syksynä. Välillä mulla on tapana tehdä varjostuksia myös voidemaisella puikolla, viimeistellen lopputulosta tällä paletilla. Korostusvärikin on kivan shimmerinen, eikä tätä tarvitse laittaa paljoa halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi! Haaveilen kovasti myös Anastasian Contour Kitistä, mutta ainakin tällä hetkellä se on aivan liian kallis sijoitus mun kukkarolle. Joulupukki, jos luet tätä niin tiiät mistä tykkäisin!

Myös IsaDoran luomivärit on pitkäaikaisia suosikkeja. Oon havainnut IsaDoran luomivärit erittäin pigmenttisiksi, ja mulle onkin silmämeikissä tärkeää ettei väriä tarvitse hangata luomelle puolta päivää. Kimaltavat luomiväripaletit sävyissä 96, Coffee & Poetry ja 69, Savannah Sunset ovat olleet mulla jo pitkään käytössä! Näitä tulee käytettyä niin arkena kuin juhlissakin, tietysti vaihtelen sävyjä ja meikin tyyliä tapahtuman mukaan. Suurempi mattainen paletti nimeltään 50, Matta Chocolates on sekin alkusyksyn löytöjä. Oon jotenkin tykästynyt hurjasti mattaisiin luomiväreihin, mutta monissa pigmenttisyys ei ole miellyttänyt. Tämän paletin kohdalla oon kuitenkin ollut todella tyytyväinen!

Sitten huulipunat! Ehkä maailman parhaiten huulilla pysyvä puna on ehdottomasti H&M Matte Lipstick. Hintaa puikolla oli vaan noin vitosen verran, ja kävinkin viime talvena hamstraamassa uuden putelin varastoon. Eipä tarvitse punaa päivän aikana lisäillä, tai pelätä että punat katoaisi ruokaa ahmiessa! Hempeämmissä sävyissä lempparina toimii IsaDoran Twist-Up Matt Lips sävyssä 52, Posh Peach. Persikkaiset huulet näyttivät varsinkin kesällä kivan hempeiltä tummempien punien rinnalla, ja tämäkin puna pysyy huulilla kohtuullisen hyvin. Mattapunat on siis kovaa huutoa tän mimmin meikkipussissa! 

Myös huulikiiltoja tulee jonkin verran käytettyä, sekä yksistään että huulipunan päälle kiiltoa tuomaan. Oriflamen The One Power Shine Lip Gloss sävyssä Trendy Berry onkin aivan superkiiltävä ja näyttävä moniin muihin kiiltoihin verrattuna. Miinusta vuotavalle hylsylle, joka täytyy kääriä paperiin laukun suojelemiseksi!

Ripsaria en alaripsiä lukuunottamatta tällä hetkellä käytä, koska sain taas ihanat ripsienpidennykset aamujani helpottamaan! Maailman nerokkain keksintö. Ripsareiden ikilemppari on kuitenkin Maybellinen The Colossal Volum' Express vedenkestävänä. Vedenkestävä on ihan must tällaiselle herkkikselle! Puuterina käytän monia vuosia hyvin palvellutta Lumenen meikkipuuteria, johon oon ollut tosi tyytyväinen. Tämän joskus loppuessa houkuttaisi kovasti kokeilla irtopuuteria! Muita vakkareita arkimeikissä ovat MaxFactorin Colour X-pert Waterproof Eyeliner, Maybellinen Super Stay -meikkivoide sekä Maybellinen Dream Lumi Touch -valokynä, jota käytän korostuksiin sekä peitepuikon tapaan ihon pieniä virheitä tasoittamaan. Oikein toimivia tuotteita kaikki!

Uusimpiin löytöihin kuuluu myös nämä Lumenen Wild Rose Liplinerit sävyissä 2 ja 4. Oon käyttänyt näitä huultenrajauskyniä ihan huulipunan tapaan, ja tykkään varsinkin tuosta sävystä 4 kovasti! Odotin tuon sävyn 2 olevan sellainen kiva marjapuuronpunainen, mutta se onkin enemmän ruskea huulilla. Jos tiedät hyvän marjapuuronvärisen punan tai huultenrajauskynän niin vinkkaa tännepäin, sellainen on edelleen etsinnässä! ;)

Alunperin mun oli tarkoitus kuvailla vain pari lempparia, mutta sitten postaus paisui isommaksi ja isommaksi, eikä tähän lopulta sitten aivan kaikki lempparit tulleetkaan mukaan. Kulmameikki on vielä elämisvaiheessa, ja itse asiassa postissa tuli hetki sitten Anastasian kulmaväri, jonka testausta odotan innolla! Kovasti oon kehuja siitäkin kuullut.

Mitä pidit postauksesta? Löytyykö sieltä samoja lemppareita, tai muita hyviä meikkisuosituksia? :)


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1iIAZqA
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti