lauantai 26. syyskuuta 2015

MOTIVAATIOTA LIIKUNTAAN

image4-tile
Miten paljon voikaan uudet urheiluvaatteet motivoida? Mä kuulun siihen suureen osaan ihmisistä joiden paras motivaattori on juuri ostetut uudet salivaatteet. Oikeestaan tässä pienessä ostosten esittelypostauksessa ei niitä salivaatteita ole kuin yksi, mutta urheiluliikkeistä ostetut jutskat päätin laittaa saman postauksen alle!

Niken toppi on Stadiumista ostettu. Etsin vaikka kuinka kauan vähän löysempää paitaa salille ja vihdoin löysin ihan täydelisen. Tykkään salilla käyttää värikkäitä vaatteita, joten tämän alle yhdistän varmasti jotkut värikkäät urheiluliivit. Tämän hinta kyllä vähän kirpaisi kukkaroa, sillä mulla ei oo ennen ollut näin "kallista" salipaitaa. Vaikka ei kyllä 35€ vaatteesta niin paha olekaan.

Adidaksen sukat olivat kyllä aikamoinen heräteostos... Tosin oon ihastellut näitä esimerkiks We Heart Itissä mutta en oo ikinä ajatellut ostavani kyseisiä. Heti kun näin nämä kaupassa niin en voinut muuta kun kiikuttaa kassalle, niin söpöt!
image5image2 (1)
Adidaksen lökärit aka pieruverkkarit on niin rakkautta. Kävin todella monta kauppaa läpi kunnes vihdoin löysin tarpeeksi pientä kokoa olevat. Oon metsästänyt myös nettikaupat läpi, missään ei näytä olevan näitä naisille joten mäkin ostin sitten miesten puolelta omani. Näille tulee varmasti superpaljon käyttöä!
image1

from about my life http://ift.tt/1WpfDxi
http://ift.tt/1G6NSif

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti