sunnuntai 27. syyskuuta 2015

A piece of inspiration LUOMUA HIUKSILLE

Pari vuotta on tullut käytettyä oikeastaan vain kampaamotuotteita jokapäiväisessä hiustenhoidossa, mutta nyt kampaajakoulun loputtua alkoi taas mielenkiinto heräämään luomutuotteita kohtaan. Viimeksi testailin luomuhiustuotteita joskus parisen vuotta sitten, mutta kokemukset eivät olleet mitään parhaita suoraansanottuna (lue shampoopalakokeilusta TÄÄLTÄ ja luomushampoon&hoitsikan kokeilusta TÄÄLTÄ).

Tällä kertaa kokeiluun pääsi Faith in naturen aloe vera shampoo ja hoitoaine, jotka ostin Ekolosta muistaakseni 6,5 eurolla. Muutaman viikon oon näitä nyt käyttänyt ja tykännyt tosi paljon! Shampoo vaahtoaa ja puhdistaa hyvin ja hoitoaine on juuri sopivasti hoitava ja jättää hiukset sileiksi. Ainoa pikkumiinus minkä keksisin on tuoksu, joka on arvatenkin aika "kasvimainen" :D mutta se nyt kuuluu asiaan eikä ole onneksi mikään mahdottoman voimakas.

Faithin tuotteita aion kyllä käyttää jatkossakin, koska hinta-laatusuhde on mielestäni oikein hyvä ja valikoimasta löytyy myös paljon uutta kokeiltavaa!

Nyt sitten vaan kaikki omat kokemukset näistä tai muista luomuhiustuotteista jakoon!


from A piece of inspiration http://ift.tt/1h08Ee2
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti