keskiviikko 19. elokuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla Things That I'm Happy For

Silloin tällöin on mukava pohtia oikein ajan kanssa asioita, jotka tekevät iloiseksi ja saavat hymyn huulille. Välillä eteen sattuu hieman vaikeampia päiviä, jolloin niiden kivojen juttujen miettiminen on erittäin tarpeellista ja helpottavaa! Kyllä niitä ilon aiheita aina elämästä löytyy, vaikka maailma miten tuntuisi potkivan päähän :) Tässäpä siis alkukesän kansioista löytyneiden kuvien kera pientä listaa jutuista, jotka tekee mut onnelliseksi!

Elokuussa alkanut kesä. Tarviiko ees sanoa, miten paljon auringosta nautin?!

Rakkaat lemmikit. Aurinkoiset ulkoilupäivät rakkaiden karvakuonojen kanssa on niitä asioita, joita muistelee lämmöllä kylminä talvi-iltoina. Voi että mä rakastan noita palleroita! Varsinkin yhden lauman jäsenen keväisen menetyksen jälkeen osaa arvostaa päiviä, jotka saa viettää kotikotona näiden pienten rakkaiden kanssa.

Ensi vuoden kurssitilanteen selkiytyminen. Taistelin aamulla kaatuilevan ilmoittautumisjärjestelmän kanssa sekä tutkailin illalla ensi vuoden kursseja monta tuntia, ja viimein alkaa näyttää hieman lupaavammalta. Tosin perusharkka, sivuaineen perusopinnot ja kandi hieman hirvittävät. Ihan hieman vain..

Lähestyvä paluu Joensuuhun. Se tietää salille paluuta, rakkaita ystäviä ja omaan kotiin pääsemistä. Oon kaivannut Joensuuta, ja oman kodin sisustamista.

Greyn anatomia. Olitpa millä tuulella tahansa, Greyn anatomia sopii tilanteeseen. Jos oot iloinen, voit nauraa entistäkin makeammin sarjan mukana. Surullisena saat vertaistukea ja voit vuodattaa kyyneliä, sekä huomaat lopulta nauravasi vedet silmissä sarkastisille kommenteille ja hauskoille henkilöhahmoille.

Lasillinen viiniä pitkän päivän jälkeen. No words needed.

Maailman ihanin perhe. Kaisun kanssa on koettu tänä kesänä lukuisia ihania hetkiä, ja ollaankin monella tapaa varmasti läheisempiä kuin koskaan. Äiti ja isä on ihan huippuja, ja mulla onkin ollut tosi hauska kesä kotikotona! Äitin kanssa on ehditty marjastaa, ja isän kanssa ehditty puunailla autoja sekä viriteltiin tänäänkin tulille mun tulevia diy-projekteja. 

Huominen vapaapäivä, ja kovat suunnitelmat diy-projektin edistämiselle. 

Banaanin makuiset Puffet-jädet. Nami! Oon aina rakastanut Puffetteja, ja banaani onkin mun uus lemppari.

Rakkaan lukuharrastuksen uudelleen löytäminen. En oo ikuisuuteen ehtinyt lukea kunnolla, mutta tänä kesänä oon ollut lähes koko ajan jokin dekkari kourassa. Eilenkin Joensuussa löysin itseni sekä kirjastosta että Suomalaisesta kirjakaupasta.. Hups.

Puhtaat ja raikkaat, vastapestyt lakanat. Mikään ei oo ihanampaa kuin sujahtaa puhtaiden lakanoiden väliin unten maille. 

Tavaroista luopuminen. Oon tyhjentänyt kaappeja vaatteista ja muista turhista tavaroista oikein urakalla. Siitä jos mistä tulee hyvä ja vapautunut fiilis, suosittelen!

Itsetutkiskelu, arvojen ja elämän pohtiminen. Välillä elämässä kohtaa asioita, jotka lähes pakottaa pohtimaan itseään ja elämäänsä. Mulle tämä kesä on ollut vahvasti sellaista aikaa, ja varmasti syksykin tulee olemaan. Kuitenkin uskon, että mulla on nyt käsissäni avaimet moniin asioihin, ja monet aiemmat kipukohdat tulee helpottamaan. Pikkuhiljaa.

Tatuointihaaveet. Tämä kuume ei kyllä helpota, ei sitten millään!

Se tunne, että huomisesta tulee kiva päivä.

Mitkä asiat tekee tällä hetkellä sut onnelliseksi?


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1Myzy9n
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti