keskiviikko 5. elokuuta 2015

Miss Joy HOME : LIVING ROOM

Moikka ja mukavaa keskiviikko iltaa! :) Viimein sain ulos teidän monen toivoman ja odottaman postauksen eli sisustus esittelyn meidän olohuoneesta! Kuten aiemmin olen jo maininnut, niin mulla oli aikalailla selvät sävelet meidän kodin sisustuksen suhteen ja tyytyväinen kyllä olen ollut näihin ratkaisuihin :) Tiilikuvioiseksi tapetoitu seinä tietenkin rajoitti villeimpiä ideoita, mutta se kyllä tuo kivasti näköä tänne! Vaikka pieniä juttuja vielä puuttuukin ( esimerkiksi taulut ) niin olohuone näyttää mun silmään kuitenkin aika valmiille jo :) 

DSC_39244
DSC_39277


Huonekaluina meiltä löytyy olkkarista sohva, itsetehty sohvapöytä ( klik ), ruokapöytä ja siihen porukoilta saadut tuolit, tv-taso sekä lipasto jonka myös saimme vanhemmiltani. Huonekalujen väreinä toimii valkoinen lukuunottamatta sohvaa mikä on tumman harmaa. Rakastan valkoista sisustuksessa, joten se on siis suuri syy siihen miksi meidän kotona valkoinen on vallannut huonekalut ja koriste-esineet. Ja onhan se tietty ihanan raikas, varsinkin kun asunnosta löytyy aika tumma lattia! 

DSC_39311
DSC_39199


Tällä hetkellä olohuoneessa toimii väreinä valkoinen ja limen vihreä. Tämä väri päätyi oikeastaan tänne ihan sattumalta kun tuli hommattua sohvatyynyiksi vihertävät tyynyt ja niiden kaveriksi vielä lisää limea yhden koristetyynyn voimin sekä ruokapöydälle limen vihreät tabletit! Ruokapöytä meiltä löytyy siis olohuoneen puolelta koska keittiöön sitä ei saanut mahtumaan. Valkoista meiltä löytyy tasapainoksi muutamasta koristetyynystä, karvamatosta sekä verhoista.
Sisustusjuttuja ja käyttöesineitä toin aika paljon kotoa joten niitä ei ole tullut osteltua järettömästi. Sohvapöydän tarjoitin on yksi lemppari mikä kantautui kotoa sekä kynttilän jalat lipastolla. Bongasin myös meidän kellarista joskus ala-asteella mun itsetekemän lehtikorin, joka sopii kivasti tänne sisustukseen ja onhan sillä tietenkin tunne arvoa Olohuoneen kattolamppu ja pöytävalaisin mätsäävät kivasti keskenään ja ovat myös mun vanhasta huoneesta. Keittiön pöydän yllä taas koreilee ihana Lokki -valaisin. 

DSC_39300
DSC_39344


Meidän olkkarista löytyy myös kasa erilaisia virityksiä valojen suhteen. On kuulkaa hankinttu ledinauhoja ja -tikkuja ja asenneltu niitä sinne sun tänne :D Mun oma kulta on ihan älytön virittelemään kaikennäköisiä valo vempaimia. Esimerkiksi lipastossa olevat valot on viritelty siihen itse, myös telkkarin taakse on asenneltu ledinauhaa. Ja mikä parasta, monissa meidän lampuissa on kaukolukija eli ne toimivat kaukosäätimellä! Ei siis tarvitse kun seisoskella paikallaan ja naputella valoja päälle :D 

DSC_39400
DSC_39411


Alkuaikoina kun muutettiin tänne, oli ihana kuulla muiden suusta ( jopa poikien! ) että kuinka kivan näköinen koti meillä on :) Juuri tuo tiiliseinä kuvio vähän epäilytti mua ensin, mutta moni tokaisi että oikeastaan se on aika makee! Ja niinhän se on. Myös osa ( varsinkin pojat ) ihastui meidän sohvapöytään niin, että uhkasivat viedä sen matkassaan hah :D 

Syksyksi mulla on ihan hirveästi uutta sisustus inspiraatiota ja ideoita! Muutama syyssisustukseen liittyvä juttu onkin tullut jo hankittua, mutta esitelläänhän nyt ensin tämä tyyli pois alta :)

Mutta heii, nyt teidän vuoronne kertoa mitä tykkäätte meidän olkkarin sisustuksessa? Kiinnostaisiko teitä saada syksymmällä postausta siitä mitä kivaa syyssisustusta olen tänne keksinyt? 
PicMonkey Collagepmopp


from MISS JOY http://ift.tt/1Uof99x
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti