keskiviikko 5. elokuuta 2015

HEINÄKUU PUHELIMESTA

IMG_0020-tile
1. Laivalla matkalla Viroon. Oli muuten aika järkyn makusta tämä sitruuna-lime-minttu -juttu. 2. Niin söpö (yö)paita tarttui mukaan heti ekana. 3. Lounastamassa Virolaisessa ostoskeskuksessa. Ruoka oli tajuttoman hyvää ja annoksella oli hintaa vain about 6 euroa. Suosittelen käymään Toit's nimisessä raflassa jos tuolla päin satutte olemaan. 4. Vanhassa Kaupungissa oli pakko pysähtyä viinilasillisella ja suklaakakulla. 
IMG_0047-tile
1. Takaisin Suomessa pitkän reissun jälkeen. 2. Kyllä sieltä Virosta oli pakko vähän juomiakin kantaa... :-D 3. Juhlin parin päivän vapaata töistä laittamalla kynnet kuosiin! 4. Cubuksen aleista tarttui mukaan maailman ihanin velourasu a.k.a banaanipuku a.k.a kanapuku.
IMG_9972-tile
1. Goodwear mainosti mun postausta heidän fb-sivuilla, niin siistiä!! 2. Murun kanssa syömässä Di Trevissa hänen palkkapäivän kunniaksi, mikä tekosyy. :-D 3. Sinistä kynsissä, sopi täydellisesti tän kollaasin paidan kanssa! 4. ♥♥
IMG_9805-tile
1. Details. Nahkahousut on niin rakkautta, samoin äidin kaapista löydetty pikkulaukku. 2. Sain vihdoin ja viimein lähetettyä kiitoskortit. Oli taas pikku homma niiden tekemisessä. 3. En oo varmaan ikinä mun elämässäni syönyt niin paljon kanasalaattia kuin söin viime kuussa. Niin namia. 4. Kaverin kanssa leffaan menossa. Magic Mike XXL oli kyllä aika kokemus!
IMG_0235-tile
1. Murun kans Red Hot Chilissä. 2. Sain pikku paketin Sisustuskauppa.comilta! Yankee Candlet on niin parhautta. 3. Ei mennyt taaskaan kollaasien tekeminen ihan putkeen... Noh vahinkoja sattuu kaikille. 4. Jonkun päivän pärstä.
IMG_0185-tile
1. Valkkarii ja vesimelonia, nam! 2. When you see it... Lintukammoisen pahin painajainen. Meinasin päästää housuihini kun näin sulan tuulilasissa ja heti seuraavana herra Lintu päätti parkkeerata mun ikkunaan. 3. Yritin tehdä banaanilettuja... Miks nä ei ihan oikeesti ikinä onnistu mulla? Jos teillä on joku hyvä ohje niin täällä olis yks kiinnostunut! 4. Drinksuja RHCssä.
IMG_0129-tile
1. Ehdin mä vähän sairastellakin heinäkuussa. Nyt oon kuitenkin onneks ihan terve. 2. Terkut Stadiumiin! :-D Ostin tosiaan treenikengät ja paketista paljastui 40 ja 42 kokoiset saman jalan popottimet. Ei vissiin mennyt ihan putkeen tämäkään reissu! 3. Detailzzz. 4. Cittarin saltsut on parhautta! Miksi ne maksaa niin paljon. :-(


from about my life http://ift.tt/1M4SFYd
http://ift.tt/1G6NSif

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti