maanantai 29. kesäkuuta 2015

Taru's Collection Miltä loma tuntui?

Muistatteko, kun ennen lomaa tuskailin ja jännitin, miten tulen pärjäämään kuukauden ilman rutiineja, arkea ja töitä? Olin ihan varma, että ahdistun kotona yksin kokonaisen kuukauden ja että tulen vähintäänkin hulluksi ja karvaiseksi kotipeikoksi, jonka kynnet kasvavat koppurassa ja henki haisee. Luulin, että bailaisin paljon lomalla ja että salilla käynti jäisi kokonaan pois. Luulin myös, ettei rahat riitä mihinkään ja etten voi tehdä mitään. Mites sitten kävikään?

loma1


Loma tuntui ihan lomalta. Alkujännityksen jälkeen aloin rentoutumaan päivä päivältä enemmän ja loppu lomalla olo olikin jo ihan rento ja lomafiilis oli korkea. Lomasta sai hyvin virtaa kesäarkeen, eli työntäyteisiin viikkoihin. Toivottavasti tämä virta kestäisi syyslomaan saakka, jolloin suuntaan porukoiden kanssa Roomaan. Virtaa antaa myös tuleva muutto, johon ei olekaan enää paljoa aikaa ♥

Loman aloitin 1.6. matkustamalla Isoäidin kanssa Ruotsiin. Olimme kaksi yötä laivalla ja siinä välissä kävimme Ruotsissa päiväreissulla shoppailemassa. Aika hyvä loman aloitus oli, alkoi heti tuntumaan lomalta kun pääsi kotinurkista vähän reissaamaan.

Samaisella viikolla vietettiin ystäväni 20-vuotisjuhlia, kävin pesispeliä katsomassa ensimmäistä kertaa elämässäni, tuutoroin pääsykokeissa ja sunnuntaina kävin Marian blogisynttäreillä.

jouDSC_0181
jouIMG_2084

Toisella lomaviikolla saatiin Juhon kanssa se hullu ajatus, että muutetaan yhteen. Samalla viikolla käytiin näytöissä ja saatiin asunto. Vähän extempore idea oli, mutta todennäköisesti paras idea koko elämäni aikana. Elämässä täytyy välillä hypätä riskillä, jotta niitä hyviä ja iloisia asioita pääsisi tapahtumaan

Samalla viikolla näin myös Jenniinaa pitkästä aikaa, shoppailin hieman ja kävin siivoamassa porukoilla.

jouIMG_1793 jouIMG_1792

Viikolla 25, eli Juhannusviikolla kävimme Katan kanssa Linnanmäellä päiväreissulla OnniBussilla. Reissu oli ihan huikea ja siitä jäi todella ihanat muistot. Todellakin pitää päästä uudestaan Linnanmäelle sitten ensi kesänä.

Juhannusta vietimme porukoillamme, kun porukat häippäsivät Jussiksi mökille. Kaupunkijuhannus oli varsin onnistunut ja illasta jäi hyvä maku suuhun. Sotkua oli ihan jumalattomasti, mutta kaikilla oli hauskaa ja mitään ei särkynyt - se oli tärkeintä. Sotkut voi aina siivota ;)

Tuolla viikolla alkoi loman vaikutukset tuntua ensimmäistä kertaa kunnolla. Olo oli rento, enkä stressannut turhista. Nautin myös kotona olemisesta ja muutamasta ihan tyhjästä, suunnitelmattomista päivistä. Tulihan sitä salillakin käytyä.

loma2

Juhannusviikon sunnuntaina lähdimme tätini kanssa kohti Pieksämäkeä ja mökkiä. Menimme sinne yhdeksi yöksi ja maanantaina lähdimme (taas OnniBussilla) Varkaudesta Helsinkiin. Vietimme Helsingissä pienen tyttöjen reissun, maanantaista keskiviikkoon, jonka jälkeen palasimme vielä yhdeksi yöksi takaisin mökille. Tätini jätti koiransa Isoäidille ja Isoisälle hoitoon sinne reissun ajaksi.

Torstaina käytiin Katan kanssa katsomassa Jurassic World, joka oli aivan niin hyvä kuin uskalsin odottaakin. Dinoista en edelleenkään tykkää, ne ovat pelottavia, mutta leffa ei sinänsä mitenkään pelottava ollut. Sopivan jänskä!

Perjantaina oli reissu anoppilaan, jossa ilta vierähti yö yhteen saakka. Söin ensimmäistä kertaa anjovispastaa, joka osoittautui ennakkoluuloista huolimatta oikein maukkaaksi. Olo ei ollut vaivaantunut ollenkaan. Pelattiin Buzz peliä pleikkarilla ja juotiin viiniä - huippu ilta oli!
Loppuviikko menikin sitten Viinijuhlilla, Ikeassa ja Henksujuhlilla. Maanantaina käväisin katsomassa Kaija Koota (Sannikin siellä oli muttei niin paljoa kiinnostanut) ja tänään onkin viimeinen lomapäivä.

Kokonaisuutena loma oli aivan huikea, rentouttava ja antoisa. Rahat riittivät, en bailannut paljoa ja kävin salillakin ihan kiitettävän monta kertaa. Huonot säätkään eivät lomafiilistä laskeneet. En usko, että näin virkeä fiilis olisi jäänyt kahdenviikon lomasta. Voin lämpimästi suositella (jos ei ole kesäksi mitään erikoisempia reissuja tms suunnitteilla) pitämään koko loman putkeen, jos siihen vain on mahdollisuus. Rentouttaa todella hyvin ♥


Miten teidän alkukesä on sujunut? Oletteko olleet lomalla vai töissä?

~Taru


from Taru's Collection http://ift.tt/1LF64HI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti