sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Miss Joy MEIDÄN PARVEKE

Moikka ja mukavaa sunnuntaiaamua sinne ! :) Lupailin teille, että tällä viikolla esittelyyn pääsee vielä meidän parveke ja nyt olisi sen aika! Meidän parveke ei mikään älyttömän suuri ole, mutta onneksi ei kuitenkaan se pieninkään. Sopivasti tilaa juuri kahdelle. Halusin meidän parvekkeen kuntoon näin kesää vasten ja nyt sieltä löytyykin oikeastaan kaikki mitä sinne olen toivonutkin!

DSC_26555

Parvekehan meillä on lasitettu, joten sinänsä se oli helppo laittaa kuntoon kun tiesi ettei tavarat pääse kastumaan. Lattialle hommattiin muutama matto koska parvekkeen kylmä kivi/betoni lattia ei ollut kovin miellyttävä jalalle. Pieni parvekeryhmä bongattiim tori.fi :stä edulliseen hintaan ja mielestäni se on oikein sopiva tuonne meidän pikku parvekkeelle. Ryhmään siis kuului lasipöytä ja kolme tuolia. Tuolin pehmusteet äiti lahjoitti meille, thanks mom!
Koristeena ja yrttitelineenä toimii nuo ihanaiset tikkaat, jotka väkersin itse ja joista kerroinkin diy-postauksessa ( tsekkaa tästä! )

PicMonkey Collageparvekee

Sitten toisenlaisiin "sisustuselementteihin" eli viherkasvit! Halusin ehdottomasti mansikka-amppelin meidän parvekkeelle ja onneksi sen sinne sain vaikka roikkumaan asti se ei ole vielä päässyt :D Oikeastaan juuri näillä hetkillä sen ensimmäiset mansikat ovat kypsyneet jo syötäviksi ja lisää näyttäisi olevan tulossa huimasti, nams!
Puutarhalta nappasin myös aika extemporena matkaan kirsikkatomaatin, tai oikeastaan suklaa-kirsikkatomaatin taimen :D Sekin on päässyt vauhtiinsa kasvussa ja kukkien perusteella voitas jopa saada tämän kesän aikana vielä kirsikkatomaattejakin!

DSC_26577
 
DSC_26588

Ja lisää ruokakasveja! Olen aina halunnut kokeilla kasvattaa yrttejä ja nyt oman parvekkeen myötä sain siihen mahdollisuuden, jeij! Meiltä löytyy siis omasta takaa minttua, basilikaa ja chiliä. Chilit tosin ovat vasta itäneet joten niistä ei taida pitkään aikaan saada mitään :D mutta ottaen huomioon, että olen kuullut yrttien ( varsinkin chilin ) kasvatuksen olevan vaikeaa, ovat tähän mennessä kaikki näyttäneet vain plussaa! Jonkunlaisia viherpeukolon taitoja siis löytyy, hah !

DSC_26544

Siinäpä meidän parveke lyhykäisyydessään. Pieniä sisustuselementtejä on myös ripoteltu parvekkeelle, löytyy viltti sekä kastelukannu. Tarkoituksena on myös hankkia vielä jonkinnäköinen kesäkukka koristamaan tuota pöytää ja ehkä loppu kesästä jopa laitella jo muutama lyhtykin sinne. Katsotaan sitten syksyllä mitä kaikkea uutta mukavaa tuonne silloin keksinkään!

Kertokaahan mitä tykkäsitte? Miten te olette laittaneet parveketta tai terassia näin kesällä? 
PicMonkey Collagepopp


from MISS JOY http://ift.tt/1ICR0nA
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti