maanantai 29. kesäkuuta 2015

Dreams of Paradise Hiustuotteita pörrötukalle

Minä kuulun siihen luonnonkiharoilla siunattuun ihmisjoukkoon, joka käyttää viikoittain paljon aikaa ja vaivaa jättimäisen pörrökasan taltuttamiseen. Kätevä tapa ottaa pörrökasa haltuun on vanha kunnon suoristusrauta, mutta karu faktahan on se, että jatkuva lämpökäsittely kuluttaa säälimättömästi hiuksia ja jos mielii saada pitkät ja hyväkuntoiset hiukset, on muita ratkaisuja etsittävä.

elvital2

Itselläni on käytössä aivan jäätävä määrä erilaisia hiustuotteita, koska hiukseni eivät ole siitä helpoimmasta päästä. Yhdeksi lemppariksi tästä joukosta on noussut L'oréal Elvital -tuotesarja, vaikka tietty monia muitakin hyviä tuotteita on tarjolla. Omissa hiuksissa kannattaa muistaa se, että se mikä toimii toiselle, ei välttämättä toimi sinulle. Parhaiten itsellesi sopivat tuotteet löydät siis yksinkertaisesti kokeilemalla.

Elvitalin tuotteista kahdeksi lempparisarjaksi ovat nousseet Color-vive -tuotteet ja Extraordinary Oil -tuotteet. Ensimmäinen on suunniteltu värjätyille ja toinen vaurioituneille hiuksille. Itsellänihän on käytännössä molemmat, mutta mielyttävämmäksi sarjaksi olen havainnut tuon värjätyille hiuksille suunnitellun sarjan. Aineiden tuoksu on miellyttävä ja hiuksista tulee ihanan pehmeät.

Loistavia pörrön taltuttajia ovat hoitoainesuihke, hiuksiin jätettävä hoitoaine ja hiusöljy. Hoitoainesuihke auttaa harjaamaan hiukset selviksi ilman järkyttävää hiustenlähtöä ja turhaa repimistä. Hiuksiin jätettävä hoitoaine tekee pyyhekuivista hiuksista silkkisen pehmeät ja hiusöljy antaa eloa kuiville latvoille. Ehdoton lemppari on hiusöljy - siitä en luovu!

elvital

Onko teillä vastaavanalaisia ongelmia pörrökuontalon kanssa? Mukavaa maanantaita ja kesäkuun loppua sinulle! ♥



from Dreams of Paradise http://ift.tt/1TZIEPO
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti