tiistai 30. kesäkuuta 2015

Miss Joy WINE FESTIVAL 2015

Moikka ! Eilinen ilta vierähtikin mun osalta viinijuhlien parissa. Viinijuhlat järjestetään joka vuosi täällä Kuopion satamassa, viikon kestävillä festareilla nautiskellaan aina tietyn maan viineistä ( tänä vuonna Espanja ) ja kuunnellaan jokaisena iltana huippu artisteja! Oltiin tyttöjen kanssa päätetty, että lähdetään katsomaan Kaija Koota tänäkin vuonna viinijuhlille kuten viime vuonnakin. Iltaa aloiteltiin tässä meillä, jonka jälkeen siirryttiin satamaa kohti viinijuhla-aluetta päin. Myös Sanni oli esiintymässä tuona iltana juhlilla mutta kummasti missattiin se show,  lukuunottamatta tietenkin viimeistä hittibiisiä joka tosin kuunneltiin vielä alueen ulkopuolelta.

PicMonkey Collageviinnii
20150629_2005388
20150629_2009233

Vaikka mikään hirveä viinin ystävä en olekaan, piti lasillinen ostaa vain tuon virallisen viinijuhlien viinilasin takia :D Lasin sai siis pitää 3,5 euron panttia vastaan. Viime vuonna kun tuli tuo lasi itselle hankittua, ajattelin että tänäkin vuonna sen kotiin asti kannan! Viinijuhlilla varmasti tulen käymään ensikin vuonna, jos oikein hyvät artistit sattuvat täällä esiintymään.

20150629_2233199
IMG-20150630-WA00155
PicMonkey Collageviinnn

Alueella oli myös monen monta ruokakojua, joista tulikin herkuteltua heti alueelle päästyä, nams! Löytyi suomalaista perus grillimakkaraa sekä espanjalaisia perinneruokia. Ylemmässä kuvassa herkuttelen Bocadillolla, josta löytyi savukassleria ja valkosipulimajoneesia.

Meidän ilta oli kyllä aivan mielettömän hauska, kiitos tytsyille seurasta! ♥ Kaija Koo veti jälleen aivan mielettömän keikan ja tunnelma oli ihan "korkkarit kattoon" ! Meidän onneksi myös sää suosi tällä kertaa, jee aurinko näyttäytyi! Viime vuonna tosiaan pällisteltiin katsomassa Cheekkiä villakangastakit päällä, hah :D

Kaikki kuvat on muuten räpsitty puhelimen  avulla, joten toivotaan ettei ihan kökköjä ole! Koittakaa kestää näitä :D 


Oletteko te käyneet koskaan viinijuhlilla täällä Kuopiossa ?

PicMonkey Collagepopp

ps. Kiitos ihanista kommenteista mitä ootte laittanut viime postauksiin! Ootte piristänyt mun päiviä useaan otteeseen ♥


from MISS JOY http://ift.tt/1KqUr6S
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti