tiistai 30. kesäkuuta 2015

Riikanblogi KAKSI VUOTTA SITTEN, NYT JA MITÄ SITTEN?

äiti ja vauva

äiti ja vauva 2 äiti ja vauva

Kaksi vuotta sitten minulla oli vielä aika pieni vauva, yksi 3-vuotias ja yksi 5-vuotias, olimme  samalla veneellä Helsingholmissa, olimme juuri muuttaneet uuteen asuntoomme, joka oli remontissa, jännitin veneellä rantautumista ja lähtemistä tuplasti enemmän kuin nyt, olin lopettanut sokerin syönnin reilut kolme kuukautta sitten, kirjoitin hassusti ja väärin, mainostin lastenvaatteita ja olin niistä innostunut huomattavasti enemmän. Moni asia on muuttunut ja hyvä niin.

IMG_2448

Nyt ollaan taas täällä, raidat ja Po.p  on edelleen in lastenvaatteissa, mutta vähemmän kaikkea on parempi (ihan kaikessa), kotimme on edelleen sama, lapset isompia, välttelen sokeria edelleen, kirjoitan edelleen väärin ja hassusti, olen hiukan pienempi, enkä myöskään imetä. Sama mies ja samat lapset.

IMG_2437

Miltähän näyttää elämä kahden vuoden jälkeen? Bloggaanko vielä? Millaista on? No se selviää sitten ;). Tiedän, että blogini on muuttunut vuosien aikana (ja kait minäkin ;) ) ja olisi kiva kuulla mitä olette jääneet kaipaamaan edellisiltä vuosilta ja millaisia juttuja toivotte jatkossa? Ennen toivottiin paljon arkea, sisustusta, lasten-ja äidinvaatejuttuja ja sun muuta. Onko toiveet vielä samat ja toivottavasti edes joku uskaltaa avautua ja toivoa.

Kiittäen,

Riikka Helsingholmista

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Instagramissa tai Bloglovinin kautta.



from Riikan blogi http://ift.tt/1eYdYOW
via IFTTT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti