sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Taru's Collection Linnanmäki 15.6.2015

Viime viikolla maanantaina lähdettiin Katan kanssa Onnibussilla kohti Helsinkiä. Suunnitelmissahan meillä oli viettää päivä Linnanmäellä ja kiljua ääni käheäksi. Reissu meni täysin suunnitelmien mukaan ja meillä oli ihan todella hauskaa. Pakko ottaa kyllä uudestaan joskus ♥

jouIMG_1773jouIMG_1777

Olo oli kuin pikkulapsella, kun kävelimme Lintsin porteista sisään. Edellisestä kerrasta oli noin viisi vuotta, joten kaikki näytti tavallaan ihan uudelta, vaikkakin niin tutulta. Tuoksu toi mieleen muistoja ja muutenkin oli tosi nostalginen fiilis olla lintsillä pitkästä aikaa. Ostettiin päivärannekkeet ja SeaLife-liput (jossa en muuten muistaakseni ollut käynyt ennen tätä kertaa).

jouIMG_1778jouIMG_1787jouIMG_1789jouIMG_1795

Lintsillä pyörittiin aluksi vähän kevyemmissä laitteissa, kun vähän meinasi jännittää ne hurjemmat laitteet. Kuitenkin loppujen lopuksi juostiin Kingissä, Raketissa ja Ukossa useammankin kerran - ja kiljuttiin äänet ihan käheiksi. Kuitenkin kaikista hirvein laite oli kummitusjuna, jossa kiljuttiin toistemme kauloissa kiinni ja myönnän, silmätkin oli kiinni koko ajan. Hyi!

Syömässä käytiin eräässä burgeri paikassa, jossa hinnat oli kyllä ihan Linnanmäki hinnat. Burgeri oli ihan jees, mutta hinta-laatusuhde ei nyt ihan osunut kohdilleen. Onneksi oli niin kova nälkä, että olisin voinut syödä vaikka parikin hevosta.

jouIMG_1788jouIMG_1779jouIMG_1801jouIMG_1807
Leather Jacket - Only / Shirt - From Stockholm / Jeans - Dr. Denim / Sneakers - VOX (Skopunkten) / Bag - Nike

jouIMG_1804jouIMG_1806jouDSC_0043jouDSC_0016
Tämä reissu oli ehkä kesän paras päiväreissu, jonka tein. Kiitos Katalle seurasta ja mahtavanhuikeasta päivästä 

Tää pieni blogihiljaisuus on johtunut ihan suoraan vain kiireestä. Olin alkuviikon Helsingissä tädin kanssa ja torstaina kun pääsin takaisin kotiin, oli hommaa vaikka muillekin jakaa, Onneksi vain sellaista kivaa tekemistä, ettei nämä viimeiset lomapäivät ihan kotihommissa ole menneet. Torstaina käytiin Katan kanssa katsomassa Jurassic World ja perjantaina oli reissu anoppilaan. Eilen kävin tädin kanssa Viinijuhlilla pienten kommellusten jälkeen ja tänään olisi PeeÄssän henksujuhlien aika! Huomenna taas Viinijuhlille, sitten onkin enää yksi lomapäivä jäljellä...

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille ♥

~Taru


from Taru's Collection http://ift.tt/1GEXv8d

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti