maanantai 22. toukokuuta 2017

Riikka K STAMPING GROUND COFFEE

Cafe Singapore (1 of 1)-3
Cafe Singapore (1 of 1)
Cafe Singapore (1 of 1)-9

Söimme yhden kerran aamiaisen ulkona, sillä sille ei yleensä ole tarvetta. Yhtenä aamuna kuitenkin päätimme lähteä läheiselle vilkkaalle tielle katsomaan, olisiko siellä jotain aamiaispaikkaa. Ensimmäinen ajatukseni oli, että ei varmaan löydetä, sillä mielestäni Singaporessa ei aiemmin ole ollut sellaista brunssi/aamiaisbuumia kuin vaikka Suomessa. Olinpahan väärässä ja heti ensimmäinen vastaan tullut kahvila tarjosi herkullisen menun verran aamiaista. 

Löytämämme kahvila oli ihana ja yksityiskohtiin oltiin kiinnitetty huomiota. Pihasta löytyi vihreä seinä, joka loi kivaa väriä ja kontrastia miljööseen, josta löytyi eri värisiä marmoripöytiä. Sisällä kahvila oli jaettu puoliksi ja toiselta puolelta löytyi pieni kukkakauppa! NIIN SÖPÖÄ! 

Cafe Singapore (1 of 1)-7
Cafe Singapore (1 of 1)-6
Cafe Singapore east coast
Cafe Singapore (1 of 1)-4

Tarjolla olisi ollut erilaisia täytettyjä croissantteja, leipiä ja vohveleita. Mutta Singaporen ilmankosteuden ja kuumuuden vuoksi jogurtti granolalla tuntui parhaimmalta vaihtoehdolta. Aamupalan täydensi tietysti kahvit ja vastapuristetut tuoremehut. Aamupala ei ollut mitään jääääätävän tajunnan räjäyttävää, mutta todella simppeliä ja maittavaa. Mitä muuta voi jogurtti-granolalta toivoa tai odottaa? 

Kesken aamiaisen meidät yllätti ihan älytön trooppinen rankkasade. Oltiin onneksi sateensuojassa, jonka vuoksi sitä olikin kiva katsella. Se on hassua, että vaikka Singaporessa kuinka sataisi, lämpötila ei silti muutu juurikaan. 

Stamping ground coffee
87 Upper east coast road
Singapore 455223


from R - Riikka K http://ift.tt/2rMiE0M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti