lauantai 13. toukokuuta 2017

Pita's Flunssa loppu ja loman alku

Mä oon sairastellu kohta viikon... Viime sunnuntaina mulla tuli kesken päivän töissä jotenkin väsähtäny fiilis ja pientä köhää. Sinnittelin päivän loppuun, mut sit seuraavana päivänä soitin ja sanoin, et nyt on vähä heikko happi. Kelasin et pieni kevätflunssanen olis menny parissa päivässä ohi,  mut ei. Ensiks paheni kurkkukipu, sit lähti ääni, tuli yskä ja lopulta iski vielä karmeen räkätaudin. Ke iltana hourailin yksin kotona kovassa kuumeessa. Kaiken tän perusflunssailun lisäks mun nenästä alkoi vuotaa verta monta kertaa päivässä. Mulla on ollu aina probleemia nenäverenvuotojen kanssa, mut nyt meni kyllä totaalisesti hermo kun olin suurimman osan ajasta muutenki vähän avuttomassa kunnossa ja sit viel tollanen säätö päälle. Ku nenu lähti vuotaa, se vuosi aina suunnilleen puol tuntia valtoimenaan, vaikka mä kuinka yritin sitä saada tyrehtymään. Oli aina entistä höpsähtäneempi olo.

Kävin mä lopulta sit ihan kunnolla lääkärissäkin. Joku ärhäkkä viirus jyllää, mut ei sen ihmeenpää. Nenäverenvuotoon vaikuttaa rakenteelliset jutut ja kävi ilmi et yks särkylääke, joka mulla on käytössä, heikentää hyytymistä. Meni se lääke vaihtoon. Muutenki tullu siitä ihmeellisii sivuvaikutuksia.


Nyt alkaa vihdoin tauti hellittää. Mä en oikeesti muista millon olisin viimeks ollu niin kipee kun nyt. Ihan hyvin oon pysyny terveenä pari viimeisintä vuotta. Nyt sit iski korkojen kera. En oo koko viikkon ollu töissä ja huomenna mulla alkaa kesäloma. Tai virallisesti maanantaina, mut huominen on jo vapaata. Seuraavaan pariin viikkoon ei tarvii miettii lentokenttää. Seuraavan kerran meen töihin vasta kesäkuun alussa. Huomenna lähetään isolla possella Ruotsiin. Mun ja Juuson kyytiin hyppää pari Lappenrantalaista kundia ja toisella autolla matkaa kuuden hengen sekalainen sakki. Mörrumilla on tällä hetkellä vähän huono tilanne kalastuksellisesti, mut kivaa silti päästä lähtee. Mä oon niin loman tarpeessa. Onneks tää kuntokin on varmasti huomenna taas astetta parempi. Tiistaina on vasta eka kalastuspäivä, joten enköhän mä siihen mennessä tervehdy täysin.

Olispa jo huominen. Tän päivän oon vielä ottanu ihan iisisti, kun tuntuu et kun vähänkin liikkuu, meinaa taju lähtee kupolista. Muuten olo on jo ihan hyvä. Nyt saa riittää tää neljän seinän sisällä kyhjöttäminen. Toivottavasti tulee siisti reissu ja hyvä loma muutenkin. Ruotsissa oon viikon, mut sit ei olekkaan vielä mitään suunnitelmia.

from Pita's http://ift.tt/2qgWnbM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti