maanantai 15. toukokuuta 2017

Riikka K WAIT - IS THAT ME?!

Siitä on jo jonkin aikaa, kun sain postausehdotuksen, jonka kerkesin toteuttaa vasta nyt. "Anna jonkun muun stailtata/pukea sut." Ja siitä se idea sitten lähtikin! Niin hauska idea, varsinkin kun lähipiiristäni löytyy paljon erilaisia tyylejä ja pukeutujia. Aion yrittää toteuttaa tämän muutaman kerran eri ihmisten kanssa, sen verran hassua oli nähdä itsensä muiden vaatteissa. Luonnollisesti ensimmäisenä vuoron otti MILLA! 

styled by milla (1 of 1)-2
styled by milla (1 of 1)-6
styled by milla (1 of 1)-3
styled
styled by milla (1 of 1)-7
styled by milla (1 of 1)-10

Kuvat Milla, editointi minä

Kuvailisin Millaa rohkeaksi ja kokeilevaksi pukeutujaksi, joka uskaltaa heittäytyä uusimpien tuulien mukana. Upea ja omanlaisesti toteutettu tyyli! Sanotaanko, että meikäläinen on Millan vierellä nössöistä nössöin pukeutuja - mulle ominaisinta on farkut, teeppari ja jotkut tennarit. Quite boring. Tämän vuoksi Milla halusi rikkoa tätä kaavaa! Päälleni sain siis mekon, nilkkurit, pikkulaukun ja HATUN! Tätä hattua/lakkia jännitin hieman, sillä mulle harvoin sellainen sopii. Mutta olipa positiivinen yllätys, että se toi kokonaisuuteen ryhtiä ja korosti kivasti kasvoja. Tumman tyvikasvun jäädessä hatun alle, näytän aivan blondilta! 

Iso kiitos Millalle haasteen vastaanottamisesta ja toteuttamisesta! Mitä mielipiteitä löytyy ruudun toiselta puolen? Annetaanko tällaisille stailaus-haasteille jatkoa? 


from R - Riikka K http://ift.tt/2qnY3QF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti