sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Aleksiinan INSPIRAATIOTA INSTRUMENTARIUMILTA

instru10

*Postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa

Tämän vuoden blogipäivässä miltei ensimmäinen kohteeni oli Instrumentariumin piste, sillä olin jostain syystä missanut sen kokonaan aikaisemmilla kerroilla! Mentiinkin heti Hennan ja Inkan kanssa sovittelemaan Instrun kehyksiä ja ottamaan yhdessä nämä postauksen kuvat.

Instrun pisteellä esittelyssä oli Heritagen Spectacles of time -mallisto ja tykästyin kovasti sen ideaan ottaa eri vuosikymmenten tyyleistä inspiraatiota kehyksiin. Italialainen Heritage olikin minulle brändinä aivan uusi tuttavuus. Instrun TrendWalk-sivustolta löytyy lisää tietoa kyseisestä mallistosta! Olen aikaisemmin karttanut pyöreitä silmälaseja, mutta halusin mennä tällä kertaa hieman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja valitsin kuviin 1930-luvun mukaiset, pyöreät ja muoviset kehykset. Omat lasini (joita käytän vain harvoin) ovatkin todella yksinkertaiset ja kulmikkaat, joten nämä toivat ihan uuden ilmeen kasvoilleni.

Instru haastoi meitä kertomaan myös omista tyylin lempivuosikymmenistämme. Minua on aina viehättänyt erityisesti 20-luvun muoti: sen eleganttius, glamour ja hapsut Charleston-mekkoineen. The Great Gatsby onkin yksi lempielokuvistani ihan vain sen puvustuksen takia ;)

instru5

instru11

instru6

instru12

Alla vielä pieni fiilistelyvideo Instrun pisteeltä! :)


Instrumentarium-logolla merkityt kuvat: Sanni Riihimäki

-Aleksiina

from Aleksiinan http://ift.tt/2r6jGbl
http://ift.tt/1GAghDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti