torstai 25. toukokuuta 2017

Miss Joy THE INCREDIBLE FACE MASK

Moikkamoi taas!  Maybeauty otti muhun yhteyttä joku aika sitten uudestaan ja pääsin testaamaan tätä mutanaamiota tällä kertaa pitkäaikaisessa käytössä. Viime kokeilu kerralla tykästyin tähän maskiin todella paljon, joten olin hyvin innoissani tästäkin mahdollisuudesta!

Maybeauty_mask

MayBeautyn The Incredible Face Mask lupaa syväpuhdistaa ihohuokosesi ja poistaa kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta. Näin saat ihostasi puhtaamman ja raikkaamman kuin koskaan ennen! Mä itse olen käyttänyt maskia nyt kolme kertaa kahden viikon aikana ja voin omakohtaisesti sanoa, että se kyllä vaikuttaa ihoon tekemällä siitä puhtaamman ja pehmeämmän tuntuisen. Mulla on muuten suhkot hyväkuntoinen iho, paitsi ongelmainen T-alue kerää epäpuhtauksia ja ihossa on havaittavissa mustapäitä. Tämä maski vaikuttaa juuri noihin alueisiin äärettömän hyvin! Monesti saatan vetäistä maskia vain noille ongelma-alueille, enkä koko naamaan :) Eihän tämäkään maski mustapäitä kertaheitolla vie, mutta itse olen todennut että säännöllinen käyttö vähentää niiden ilmestymistä ja pienentää ihohuokosia.

maybeauty3

Maskin käyttö on hyvinkin yksinkertaista. 

1. ) Levitä naamio puhtaille ja kuiville kasvoille.
2. ) Anna naamion kuivua 30-45 minuuttia ( tämä vaihe kiristää hieman kasvoja, mutta nou hätä! )
3. ) Kuori/vedä naamio pois kasvoilta ( naamio on todella tujua tavaraa, joten suosittelen välttämään kulmakarvojen ja hiusrajan aluetta! )
4. ) Huuhtele kasvot lämpimällä vedelle ja tunnustele, kuinka pehmeä ihosi onkaan!

Sain myös mun pari kaveria innostumaan tästä maskista, joten heitin heillekin yhdet pakkaukset testiin. Pidettiin ns. tyttöjen hemmotteluiltaa ja vedettiin mutanaamiot naamaan. Naamion pääaineenahan tosiaan on syvänmeren muta!

maybeauty2

Mutta mitäpäs mieltä meidän poppoo oli maskista :

+ Maski jätti naaman todella pehmeäksi!
+ Maskista näki epäpuhtaudet eli se poisti mustapäitä ja kuollutta ihoa
+ Maskin levitys siveltimellä oli helppoa, mutta hätätapauksessa sormetkin käyvät!

Ainoana miinuksena meidän neiti ryhmä voisi sanoa poisoton epämukavuuden :D Maski on tosiaan sen verran tujua tavaraa, että sen repiminen naamasta tuntuu hieman. Tämäkin on tosin niin henkilökohtaista. Meillä poisotto vaihe oli kuitenkin yhtä naurua, kun vedettiin porukalla maskeja irti vedet silmissä :D

Vielä kirsikkana kakun päällä mulla olisi tarjota teille -30% alennuskoodi MayBeautyn The Incredible Face Maskiin. Tästä klikkailemalla pääsette suoraan verkkokauppaan, jolloin koodi aktivoituu automaattisesti käyttöönne tai osto vaiheessa voitte naputella alennuskoodi kohtaan ”vivemask” , jolloin koodi aktivoituu!

Ihania hemmotteluhetkiä!
 
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2rXvYiE
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti