keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Miss Joy KEVÄISTÄ ASUA JA KUULUMISIA

Helouu! ♥ Täältä ilmoittautuu yksi laiska bloggaaja, eihän tässä tullut kuin reilu viikon mittainen tahaton blogitauko :D Mutta tähän on oikeastaan ihan hyvä syy, nimittäin koko toukokuun alun sairastelin flunssassa, maalasin meidän kodin seiniä tai pihakeinua rönttävaatteet päällä, tein ruotsin kesäkurssia tai makasin vaan kotona ( tai siis porukoilla ) ilman meikkiä. Mun elämässä ei siis ole tapahtunut mitään kovin kummoista viime viikkojen aikana, mistä olisin halunnut tänne matskua jakaa :D Tosin yksi päivä mulla oli naama, tukka sekä tuo meidän musta karvapallero valkoisessa maalissa, niin se olisi jopa voinut ollakin postauksen arvoinen, hahah!

spring_oufit3

spring_outfit
Takki - H&M / Paita - Ginatricot / Kengät - Vamoskauppa.fi / Laukku - Michael Kors

detail_shoes

Mutta eilen pääsin vähän ehostamaan itseäni, kun käytiin Reetan kanssa kahvittelemassa terdellä. Eilen oli jopa sellainen fiilis, että ehkä se kesä tänne Suomeenkin saadaan. Lämpöä oli jopa reilu kymmenen astetta lainaten Pekka Poudan sanoja :D Huomatkaa kuitenkin, että kaulassa roikkuu edelleen villahuivi, terveisin vilukissa. Mutta mutta, mitäpäs muuta tuohon asuun sanoisi. Kengät sekä takki ovat uutukaisia. Kengät varmaan bongasittekin aiemmin julkaistusta ostospostauksesta ja takki löytyi sattumalta H&M :n alennusmyynnistä vaivaisella 10 €. Ei, en voinut jättää sitä sinne muiden vietäväksi vaan kotiutin sen mun vaatekaappiin! Vähänkö oon happy tuosta löydöstä! ♥

spring_outfit2

spring_oufit4

Mutta nyt painun takaisin ruotsin kimppuun ( njääh ääh hyi ) ja sen jälkeen tartun vielä maalipensseliin ja vetelen meidän pihakiikun valkoiseksi. Palaillaan taas uusilla postauksilla myöhemmin!

Ihanaa kesän odotusta sinne!  
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2rehpL4
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti