keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Miss Joy RENTOUTUMISTA JÄRVISYDÄMESSÄ

Moikkamoi sinne! ♥ Tehtiin kullan kanssa pieni rentoutumis reissu Rantasalmelle, Järvisydän hotelliin ja kylpylään viime sunnuntaina. Koska miehellä eikä minullakaan tule olemaan virallista kesälomaa tänä kesänä, niin tälläinen pieni irtiotto arjesta menee hyvin kesälomareissuna :) Kyseinen kylpylä on valmistunut vasta vähän aikaa sitten, joten pitihän sitä päästä testaamaan!

järvisydän

järvisydän2

järvisydän3

Kylpylä oli osaksi rakennettu kallion sisään ja sisätiloissa oli käytetty paljon uppotukkeja ja muita erikoisia materiaaleja! Kylpylässä oli viisi erilaista saunaa, pari suolahuonetta sekä muutama allas. Saunoista meidän lemppareita oli uppotukkisauna sekä höyrysauna ♥ Sunnuntaina kylpylässä ei meidän lisäksi ollut kuin muutama ihminen, joten saatiin aika rauhassa kierrellä kylpylässä ja nauttia yhdessäolosta. Kylpylälipun hintaan kuului pientä naposteltavaa sekä makeita vesiä allasosaston baarissa :) Kylpylään suosittelen todellakin testaamaan, sen verran rentouttavaa siellä oli. Myös ulkonäöllisesti se oli hyvin kaunis ja viihtyisä :)

kylpylä_outfit
Hame, Huivi - Ginatricot / Kengät - Stadium / Nahkatakki - H&M / Laukku - Michael Kors

kylpylä_outfit2

kylpylä_outfit3

Maanantaille sattui myös ihanasti aika kesäinen sää, joten kierreltiin vielä hotellin alueella ja nautittiin auringosta. Ihana, miten koivutkin ovat alkaneet vihertämään ihan silmissä näiden parin lämpimän päivän aikana! Ehkä se kesä sittenkin tulee tänne Suomeenkin, hih!

Mutta nyt tämä tyttö lähtee viettelemään pientä "lomaa" Helsinkiin. Tarkoituksena on siis mennä moikkailemaan serkkua ja nautiskelemaan keväisestä Helsingistä! Näkyillään taas!
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2qae53U
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti