tiistai 9. toukokuuta 2017

Riikka K 5 SYYTÄ OLLA PÄIVITTÄMÄTTÄ BLOGIA

bloggaamattomuus (1 of 1)

1. T A K A T A L V E N   L O P U T T O M U U S

Jotenkin tästä syystä materiaalia on vaikeampi tuottaa. Tällä viikolla on satanut kaksi kertaa lunta. Jep - ja nyt on vasta tiistai haha! Luulis, että tämä ei olisi ongelma, sillä talvea on eletty jo pitkään ja silloinkin blogi oli ihan täydessä elämässään. No, tämä on ollut mulle pienimuotoinen este, sillä kun otsassa keikkuu melko pitkä K, ei siitä voi kuvia ottaa. If you know what I mean


2. F L U N S S A K A U S I    K O R K A T T U

Iskihän se sieltä. Paljaat nilkat, kevät takit ja "ei minuun mikään flunssa iske"-asenne kostautuivat nyt viime viikolla. Kuume, kurkkukipu ja nuha valloittivat kehontemppelini ja olen tehnyt kaikkeni, että olen terve torstaina, kun matka kohti Singaporea alkaa. Ja koska luovuttaminen ei kuulu sanastoon, nyt aletaan olla terveen puolella! 

bloggaamattomuus (1 of 1)-2

3. U U S I M M A N   E L L E-L E H D E N   L U K E M I N E N

Sitten kun sitä aikaa on, olen käyttänyt sen pieniin arjen hetkiin. Niihin, jotka voimaannuttavat omalla helppoudellaan. Siskon tyttö kylässä, päiväunet, ystävät ja perhe, Netflix, Pinterest, kauniiden aamupalojen tekeminen ilman kuvaamisen tarvetta, uusimman aikakauslehden avaaminen ja lukeminen. Mulla on ollut uusin Elle-lehti pöydällä jo yli viikon ja nyt eilen päätin sen lukea ja kuunnella samalla musiikkia. Kyytipojaksi jogurttia ja teetä.

4. T Y Ö T

No se klassinen! Mutta kun rakastaa sitä, mitä tekee, saa töihin kulutettua enemmän aikaa. Monesti koneen ääressä tulee tehtyä ennemmin töitä, sillä ne eivät tekemällä lopu. Ja hyvä niin! Tosin tähän on otettava tietoinen ote ja löytää balanssi myös omiin harrastuksiin. Tämä on yleensä helpommin sanottu kuin tehty? :-D

5. K U N I N G A T A R M E H I L Ä I S T E N   P E L A S T A M I N E N

Meidän lämmin parveke on mehiläismagneetti! Jostain pienestä kolosta ne sinne kömpivät lämmön perässä, mutta lasituksen vuoksi ne eivät osaa enää ulos. Luin uutisen, jossa sanottiin näin: "Jos joku hölmöyksissään tappaa kevään ensimmäisen kimalaisen, hän tappaa silloin kuningattaren ja sen koko yhdyskunta jää syntymättä". Tämän jälkeen oon ollut girl on a mission, ja perustanut yhden naisen pelastusarmeijan!

bloggaamattomuus (1 of 1)-3


Pilke silmäkulmassa kirjoitettu - TIETENKIN! En vaan oikeasti halua vakavasti selitellä hiljaisuutta, sillä siihen ei ole mitään vakavaa syytä :-D Tottakai tämä on harmittanut itseäni, mutta mulla ei ole energiaa niin paljon, että murehtisin asiaa liikaa. Sen lupaan, että tästä ei tule tapaa - nyt on vaan tällainen pieni luova tauko, joka taitaa loppua heti tämän postauksen jälkeen. Palataan taas pian! PUSUJA!

Kuvat Jenni, editointi minä


from R - Riikka K http://ift.tt/2pukXEH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti