maanantai 30. toukokuuta 2016

Sadepisaroita Niittykukkasilla SOHVAPÖYDÄN MUODONMUUTOS

Oon jo kauan haaveillut korvaavani vanhan sohvapöydän kivalla arkkupöydällä, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan. Ja faktahan on se, ettei opiskelijabudjetti jousta aivan kaikkeen (aina edes niihin käytettyihin huonekaluihin), joten hautasin idean odottamaan parempaa aikaa. Kevään aikana blogeissa on kuitenkin vilissyt toinen toistaan upeampia Dc-Fix väkerryksiä, ja niinpä minäkin päätin hankkia pöytääni uutta ilmettä vajaan kympin budjetilla. En oo oikein syttynyt marmorikuosille missään vaiheessa, mutta se oli kontaktimuoveista ehdottomasti kivoin joten päätin antaa sille mahdollisuuden! Valitsin kahdesta versiosta sen vaaleamman marmorikuosin, joka ei hyppää silmille liian voimakkaasti. Alla näettekin pöydän muodonmuutoksen kuvien muodossa:

 Eihän se nyt aivan poista mun maalaisromanttisen arkkupöydän kaipuuta, mutta on ehdottomasti tyhjää parempi ;) Ja näin projekti arkkupöytä sai taas lisäaikaa, ja pöydän uusi ilme piristää kivasti! Marmorikuosi ei hyppää liikaa edes mun silmille, ja onhan toi nyt oikeasti aika kiva.

Mitä te tykkäätte pöydän uudistuneesta ulkomuodosta? Joko teidän sisustuselementit ovat joutuneet Dc-Fixin kohtaamiksi? ;)


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1snVEFp
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti